Ruimte tekort? Op deze manier reis je met veel meer ruimte in de auto!
Delen

Ruimte tekort? Op deze manier reis je met veel meer ruimte in de auto!

Op vakantie met de auto brengt veel voordelen met zich mee. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt, je hebt geen last van andere mensen en je kunt meenemen wat je maar wilt! Mits je een grote auto hebt natuurlijk. Een ruime en grote auto is comfortabeler, vaak veiliger en bovendien kun je veel meer meenemen. Ben je zelf niet in het bezit van een grote auto? Ga dan voor een huurauto en rijd zorgeloos naar je vakantiebestemming

De beste manier!

Ruimte tekort? Dat hebben we allemaal weleens meegemaakt. Vooral met een groot gezin of een te kleine auto. En het laatste wat je wilt is spullen thuislaten of de hele rit oncomfortabel zitten. De vakantie moet direct relaxed en leuk beginnen, ook in de auto al! De beste manier om te zorgen voor meer ruimte is het huren van een auto! Met een auto van een BOVAG-verhuurbedrijf zit je altijd goed. In een huurauto van BOVAG rijd je altijd in jonge, goed onderhouden auto’s met weinig kilometers op de teller. In bijna elke plaats is er wel een verhuurbedrijf of verhuurpunt dat lid is van BOVAG. Kijk hier voor een adres bij jou in de buurt.

De voordelen van een huurauto

Op vakantie gaan met een huurauto wordt steeds populairder. Je kunt namelijk zelfs de gewenste auto kiezen. De grootte, de prijsklasse, de kleur en de faciliteiten kun je allemaal zelf bepalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of al je bagage wel mee kan en ook de kinderen hebben achterin genoeg ruimte. Dus minder geruzie op de achterbank! Daarnaast is het fijn dat alles voor jou en je gezelschap geregeld wordt. Geen vakantiestress vooraf dus! De auto wordt volledig nagekeken voordat hij aan jou wordt overhandigd waardoor je een veilig gevoel hebt tijdens je reis. Een ander heel belangrijk voordeel is: airco! In de huurauto’s bij BOVAG is de optie airconditioning altijd beschikbaar. Dit is heel fijn wanneer je lange afstanden moet rijden in de zomervakantie.

Welke auto past het best bij mij?

Het is belangrijk om te kijken welke auto bij jou past op basis van je reis. Ga je naar een zonnige bestemming of ga je op wintersport? Deze factoren spelen mee bij het kiezen van een huurauto. Met een groot gezin is het fijn dat een auto achterin genoeg beenruimte heeft voor de kids. En als je meer spullen mee wilt nemen, kun je een auto kiezen met een grotere achterbak. Voor extra ruimte, bijvoorbeeld voor ski’s of skischoenen, kun je ook een auto met dakdragers en een dakkoffer kiezen. Ga je op vakantie, maar is de reis eigenlijk je bestemming en ga je een roadtrip maken? Dan is een leuke cabriolet of roadster heel leuk! Met zo’n auto geniet je optimaal van het vakantiegevoel. Neem van ons aan: de reis voelt veel specialer met de zon op je gezicht.

Reis met BOVAG

BOVAG biedt een groot aanbod verantwoorde huurauto’s. BOVAG garandeert de beste mobiliteit bedrijven met de beste service. Je kunt veilig een kijkje nemen op de website van BOVAG en hun veelzijdige aanbod huurauto’s bekijken, gefilterd op jouw wensen voor de ideale huurauto voor je vakantiebestemming! Reis zonder vakantiestress!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BOVAG.

Delen