100%NL magazine Keukenhof
Zie ook:
Delen

MOOI: Om déze reden is Keukenhof dit jaar populairder dan ooit!

Voor sommige bijzondere plekken hoef je geen wereldreis te maken, ze liggen gewoon om de hoek. Keukenhof is dé plek om in de lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Nu alle coronamaatregelen achter ons liggen is Keukenhof dit jaar eindelijk weer volledig open voor iedereen en is het park populairder dan ooit!

Monumentaal wandelpark

Het monumentale wandelpark is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad dat je langs prachtige waterpartijen, fonteinen en sculpturen brengt. De wereldberoemde tulpen staan centraal; je vindt er meer dan 800 soorten in alle kleuren en vormen.

Voor jong en oud

Jong en oud beleven er een heerlijk dagje uit in de buitenlucht. Voor kinderen is er de nijntje speeltuin, ze kunnen lopen over het water op de stapstenen of volgen een leuke speurtocht. In de meivakantie bezoeken Fien en Teun Keukenhof, om het bezoek nog leuker te maken.

Bloemenshows

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. Gedurende de openstelling zijn er in het Beatrix, Willem-Alexander en Oranje Nassau paviljoen ca. 20 bloemenshows te bewonderen. Daarbij staan steeds andere bloemen of planten centraal.

Velden vol

Keukenhof ligt in het hart van de kleurrijke Bollenstreek. Daar vind je in april uitgestrekte velden met bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten. Vanaf verschillende plekken in het park heb je een prachtig uitzicht over de velden.

De mooiste selfies

Zorg voor genoeg opslagruimte op je camera, want in Keukenhof blijf je foto’s maken. Iedere bloem is mooier dan die daarvoor. Dit is dé plek voor de allermooiste foto’s en selfies!

Bezoek Keukenhof!

Dit jaar is Keukenhof geopend tot 15 mei 2022, plan dus snel je bezoek! Je koopt je tickets hier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keukenhof

Delen