100%NL Magazine sleutel
Delen

Met déze tips heb jij de grootste kans op de mooiste hotelkamer!

Heb jij altijd pech met hotelkamers? Na het lezen van deze tips niet meer! Als jij deze stappen doorloopt heb je de grootste kans op de mooiste hotelkamer.

Want naast een portie geluk zijn een aantal strategische zetten ook heel handig om de mooiste hotelkamer te krijgen. Je leest het hier!

Wat natuurlijk altijd helpt zijn speciale gelegenheden. Is het bijvoorbeeld je trouwdag of verjaardag, schroom dan niet om het te vermelden! Heel vaak wil het hotelpersoneel er dan alles aan doen om het éxtra speciaal te maken.

Hoe laat je incheckt is ook van invloed op de hotelkamer die je toegewezen krijgt. Want des te later je incheckt, des te hoger de kans op een upgrade! De kans dat de door jou geboekte kamer overboekt is, is groter wanneer je laat incheckt.  Dan heeft het personeel geen andere keus om jou in een luxere kamer te laten verblijven.

En dan de laatste tip, die je overigens niet alleen helpt bij hotelkamers maar bij álles in het leven: wees vriendelijk! En nee, je hoeft niet met flappen te gaan strooien maar wie goed doet, goed ontmoet!

Bron: Libelle Beeld: iStock

Delen