100%NL Magazine theater
Delen

Pak je kans! Je kunt dit weekend voor een tientje naar het theater!

Ontdek, ervaar en beleef het theater tijdens het Nationaal Theaterweekend! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Dit weekend kost iedere voorstelling slechts € 10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor jong en oud!

Van 25 t/m 27 januari vindt de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend plaats. 70 theaters in het hele land openen hun deuren. Voor € 10,- bezoekt u al een voorstelling!

Maar er is meer te doen: krijgt u een kijkje achter de schermen? Ontmoet u die beroemde acteur? Of ontbijt u met het hele gezin tijdens een kindervoorstelling?

Er zijn al meer dan 50.000 kaarten verkocht voor het Nationaal Theaterweekend! Het is razend populair!

100%NL Magazine Schuld

Schuld

Voor heel veel musicals zijn de kaarten al uitverkocht. Pak snel je kans!  Aanrader: de thrillermusical  Schuld, naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, speelt dit weekend in theater de Kampanje in Den Helder!

“Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: ‘Jij bent de volgende!’ Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…”

Spannend!

Ga jij dit weekend naar het theater? Kijk snel op www.nationaltheaterweekend.nl!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Royal Promotions

Delen