100%NL Magazine Keukenhof
Delen

UNIEKE KANS: Geniet van déze Nederlandse artiesten op een hele bijzondere locatie!

Op woensdag 8 mei wordt Landgoed Keukenhof omgetoverd tot een betoverende muzikale oase. Op deze bijzondere locatie treden die dag een aantal fantastische Nederlandse artiesten op!

Keukenhof Concert: een kleurrijk feest van 75 jaar muziek!

Precies op tijd tijdens het prachtige tulpenseizoen opent Landgoed Keukenhof de poorten wijd open voor een betoverend evenement dat het hart van iedere muziekliefhebber sneller zal doen slaan: het Keukenhof Concert! Onder leiding van het legendarische Metropole Orkest belooft het concert een kleurrijk spektakel te worden. Alleen de line-up is al geweldig: Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse staan klaar om je te betoveren met hun unieke talenten. Van populaire hits tot soulvolle klanken, funky ritmes en disco vibes.

Of je nu een liefhebber bent van tijdloze klassiekers of juist hunkert naar nieuwe muzikale ontdekkingen, dit concert heeft voor ieder wat wils. En laten we eerlijk zijn, wat is er beter dan genieten van geweldige muziek te midden van de prachtige bloeiende tulpen?

Dus: trek je dansschoenen aan, verzamel je vrienden en familie en maak je klaar voor een avond vol plezier op Landgoed Keukenhof! De deuren openen op 8 mei om 18:00 uur en het concert begint om 19:30 uur. Mis dit unieke openluchtconcert ter ere van de 75ste verjaardag van Keukenhof niet!

Tickets zijn beschikbaar via keukenhof.nl/concert, dus wees er snel bij voordat ze weg zijn!

100%NL Magazine Keukenhof

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keukenhof

Delen