100%NL Magazine Bolderman
Zie ook:
Delen

Vanaf €99 op een onvergetelijke stedentrip? Het kan écht!

In het najaar nog even van een korte vakantie genieten? Bolderman heeft onder andere stedenreizen naar Praag, Berlijn, Parijs en Londen. Maar ook zonnige excursiereizen naar onder andere Italië, Spanje en Kroatië. En dat al vanaf 99 euro! Waar gaat jouw stedentrip naartoe?

Betoverend Praag

Stap in de rijke historie van deze meer dan duizend jaar oude stad. De rivier de Moldau splitst Praag in tweeën. Slenter over de oudste, uit 1357 stammende Karelsbrug over de rivier. Aan de voet van de brug ligt een fijn terras. Praag is gezellig, met smalle straatjes, trappen en winkels. Geniet in de sfeervolle bierkelders van een Tsjechisch biertje.

Londen eye

Tijdens de stads- en avondtour in deze stedentrip zie je de stad door andere ogen. De Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Piccadilly Circus en de Towerbridge, zullen door de achtergrondverhalen nooit meer hetzelfde zijn. Naast de traditionele zwarte taxi’s en Bobbies, mag ook een full English breakfast met spiegeleieren, worstjes, spek en bonen niet ontbreken.

Berlijn ademt

Een onzichtbare grens scheidt de stad nog steeds in twee delen. Oost-Berlijn ondergaat een fascinerende metamorfose. En hoewel Oost en West in 1990 werden herenigd en de Muur werd afgebroken, heeft de stad nog steeds twee gezichten. Het westerse deel is vooral mondain. Terwijl het oosten het verleden ademt, met statige gebouwen en brede promenades. Een stad vol boeiende verhalen.

Lichtstad Parijs

Deze stedentrip is een romantische mengeling van historische en moderne architectuur, beroemde musea en statige kathedralen, haute couture en kleurrijke markten. De Eiffeltoren en de Nôtre-Dame. Klem een stokbrood onder je arm en zoek een fijne picknickplek langs de Seine of in Bois de Boulogne.

100%NL Magazine Bolderman

Kijk voor meer informatie en boeking op bolderman.nl/najaarsreizen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bolderman

Delen