100%NL Magazine Corendon Curacao
Delen

Corendon zoekt proefslapers voor hun Ultra All Inclusive 5-sterren hotel op Curaçao!

Vakantieliefhebbers opgelet: Corendon zoekt proefslapers voor hun spiksplinternieuwe Corendon Mangrove Beach Resort op tropisch Curaçao!

Over slechts twee weken kun je met Corendon weer naar Curaçao vliegen! En om dat te vieren nodigt Corendon je uit om te komen proefslapen in hun 5-sterren Mangrove Beach Resort! Klinkt als een perfect begin van de zomervakantie!

Ben jij ook klaar voor zon, palmbomen, flamingo’s, bontgekleurde huisjes en de typisch relaxte Curaçaose vibe? Geef je dan snel op en maak kans om op 1 juli samen met een introducé naar Dushi Curaçao te vliegen om daar drie dagen lang GRATIS te genieten van het Ultra All Inclusive Corendon Mangrove Beach Resort!

Hoe werkt het?

Hoe? Schrijf je voor 24 juni 12:00 in via deze link en maak kans!

Wat? Na inschrijving maak je kans op een gratis retourvlucht Amsterdam Curaçao en 3 dagen lang Ultra All Inclusive genieten op Curaçao voor jou én een introducé.

Wanneer? Vertrek op 1 juli 2020, terugkomst op Amsterdam Schiphol Airport ’s ochtends op 4 juli 2020.

Waar? 3 dagen (2 nachten) gratis verblijf in het hagelnieuwe Ultra All Inclusive Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao met supergaaf programma. De derde nacht vlieg je weer terug naar Nederland.

 

Uiteraard wordt er tijdens deze reis strikt rekening gehouden met het ‘nieuwe normaal’ volgens de richtlijnen van het RIVM.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Corendon

Delen