100%NL Magazine Duifhuizen Koffer
Zie ook:
Delen

Reizen met alleen handbagage, zo doe je dat! 

Reizen met alleen handbagage, heb je het al wel eens geprobeerd? Naast dat het hebben van één tas of koffer retehandig is, kent licht reizen nog veel meer voordelen. Stel je voor: je stapt uit het vliegtuig en voila, geen wachttijd bij de bagageband, geen stress over een verloren koffer en meer tijd om te ontdekken, relaxen of verdwalen in een nieuwe stad. Klinkt goed, toch? 

Reizen met alleen handbagage

Het eerste voordeel van reizen met alleen handbagage is snelheid. Je rolt het vliegtuig uit en je begint direct aan je avontuur. Geen wachtrijen en geen gedoe. Terwijl anderen wachten op hun koffers, geniet jij al van je eerste lokale snack. Daarnaast is het financieel aantrekkelijk. Door alleen met handbagage te reizen, bespaar je die kosten. Dit betekent meer geld voor lekkere cocktails, spannende excursies of die ene gekke souvenir die je eigenlijk niet nodig hebt, maar gewoon móet hebben. Maar er is meer! Door reizen met alleen handbagage leer je al snel wat echt essentieel is. Je neemt alleen mee wat je echt nodig hebt, waardoor je licht en zorgeloos reist. Geen keuzestress. 

Welke handbagage koffer?

Nu hoor ik je denken, welke tas of koffer neem ik dan mee? Dat is een goede vraag, want er is ontzettend veel keus! Een echte vrouwelijke koffer van het merk SUITSUIT of juist een hele handige koffer voor zakelijke reizen van het merk Samsonite. 

100%NL Magazine Duifhuizen SuitSuit

 

Toegestane maat

Tegenwoordig hanteert iedere airline een verschillende toegestane maat. Maar let op: voor een handbagage betaal je tegenwoordig ook een bijdrage! Check dat dus altijd goed voordat je op reis gaat. Een gangbare afmeting voor een handbagage koffer is 55 x 40 x 20 cm. Als je dit slim inpakt, past hier heel veel in! Wij geven je in deze blog de beste inpaktips.

Onder je stoel

Maar wacht, er is meer! Duifhuizen tassen & koffers verkoopt o.a. de zogeheten ‘underseater’ van Cabin Zero. Een hele handige rugzak, die altijd mee mag als handbagage, omdat ze perfect onder de vliegtuigstoel passen. Geen zorgen meer over te volle bagagevakken. Met Cabin Zero reis je altijd zorgeloos en stijlvol. 

100%NL Magazine Duifhuizen Cabinzero

Kortom, het reizen met alleen handbagage is niet alleen praktisch; het maakt de hele reiservaring ook leuker. Het geeft je een gevoel van vrijheid en flexibiliteit. Je kunt makkelijker van plan veranderen, een spontaan uitstapje maken of een alternatieve route kiezen zonder je zorgen te maken over zware bagage. Heb je een goed advies nodig? Of juist op zoek naar hele handige reisaccessoires, zoals een heerlijk zacht nekkussen? Komt gerust eens langs in één van de 25 winkels van Duifhuizen tassen & koffers of neem een kijkje online op de website want zij hebben een ruime keuze uit handbagage koffers, tassen én accessoires. 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Duifhuizen

Delen