Tips voor een relaxed weekend
Delen

Tips voor een relaxed weekend

Toe aan een ontspannen weekendje weg? Daar hoef je niet ver voor te reizen. In Holland boven Amsterdam kun je heerlijk met z’n tweeën eropuit. Slaap in een luxe hotel, ga uitgebreid shoppen of geniet van de zonsondergang op het strand. Kies voor een relax weekend. Wat wil je nog meer? Hier een aantal tips voor een relaxed weekend weg met z’n tweetjes.

Relaxen en genieten in de sauna

Even helemaal tot rust komen? Kies voor een relax weekend. Er zijn genoeg leuke bed & breakfasts en hotels met prachtige wellnessfaciliteiten om even écht samen te genieten. Hoe fijn is het als je daarvoor je accommodatie niet hoeft te verlaten. Je kunt in alle gemak in je badjas naar je kamer. Heel relaxed! Bekijk hier onze tips

De gratis avondvoorstelling van de zon

De grote, oranje zon zien verdwijnen in de zee is werkelijk elke keer weer een show. Geniet van de voorstelling bij één van de hippe strandpaviljoens langs de kust. Samen genieten van een fles goede wijn en wat voortreffelijke hapjes zorgen voor een extra mooie zonsondergang en is de kers op de taart tijdens jouw relax weekend.

Date night = movie night

In de bioscoop vergeet je de wereld om je heen helemaal, het is heerlijk ontspannend. Laat je meevoeren in de wereld op het scherm en haal in de pauze een heerlijke bak met popcorn. Ga je voor een romantische komedie of toch voor een echte klassieker? In deze filmhuizen en bioscopen in Holland boven Amsterdam zit je helemaal goed!

De leukste steden

Een stedentrip in Holland boven Amsterdam zit vol verrassingen. Een relax weekend slenteren door gezellige straten, koffie op een mooi terras of een highlight bezoeken. Naast de stad is de omgeving prachtig! Huur een dag een fiets en ontdek pittoreske dorpen en mooie landschappen.

Net zoals elke stad heeft elke regio haar eigen schoonheid. De stad reflecteert de welvaart en geschiedenis van de regio. Rijke handelssteden als Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Schagen tonen dat in de architectuur en authentieke straten. De scheepsvaart en marine zijn kenmerkend voor Den Helder. Bezoek de Oude Rijkswerf Willemstad en bewonder deze marinestad.

Elke stad heeft haar eigen karakter. Tijd om elkaar te leren kennen.

Meer tips voor jouw relax weekend? Ga naar hollandbovenamsterdam.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam.

Delen