100%NL Magazine Ripley's
Delen

Leerzaam en bizar tegelijk: Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam

Er is geen attractie in Amsterdam zo uniek als Ripley’s Believe It or Not! Je kijkt je ogen uit en gelooft amper wat je ziet. Wandelend door 19 thema’s zul je je verwonderen aan de bijzondere bezienswaardigheden om je heen. Nu kun je jouw tickets boeken met 20% korting.

Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam

Nu de 1,5 meterplicht is geschrapt, mondkapjes bijna niet meer gedragen hoeven te worden en de sluitingstijden weer vrij zijn hebben veel mensen weer zin om leuke dingen te ondernemen. Datumprikkers worden verstuurd, dagjes weg worden geboekt: Nederland is weer open!

Wil jij ook zo graag een dagje uit met het hele gezin? Ga dan naar Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam! Een museum vol met rare vondsten, merkwaardige wezens en afwijkende mensen. Een bizarre attractie, maar ook leerzaam tegelijk!

Ongelooflijk maar waar

Ongeacht je leeftijd zul je bij Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam je verwonderen aan de rariteiten, ongelooflijke kunst, dierlijke eigenaardigheden, popcultuur memorabilia, interactieve spelletjes en verhalen van mensen en plaatsen die ongelooflijk moeilijk zijn om te geloven, maar toch echt waar zijn!

Van echte gekrompen hoofden tot micro miniaturen en de langste nagels van de wereld, je komt het allemaal tegen bij Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam op de Dam. Na je avontuur langs de vele rariteiten kun je even lekker bijkomen in de Ripley’s Lounge met een schitterend uitzicht over de Dam.

KORTING!

Dit voorjaar kun je met korting op avontuur gaan bij Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam. Koop je tickets en gebruik kortingscode 100NLRI tijdens het boekingsproces om 20% korting te krijgen op je tickets! De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2022 dus boek je tickets voor het te laat is.

TICKETS BOEKEN

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tourism Group

Delen