100%NL Magazine Keukenhof
Delen

Run op tickets voor dít unieke concert! Ben jij er ook bij?

Op 8 mei vindt er op Landgoed Keukenhof een uniek concert plaats waar iedereen bij wil zijn! De tickets vliegen de deur uit, ben jij er ook bij?

Keukenhof Concert: een kleurrijk feest van 75 jaar muziek!

Tijdens het kleurrijke tulpenseizoen zwaait Landgoed Keukenhof zijn poorten wijd open voor een betoverend evenement dat elke muziekliefhebber zal verblijden: het Keukenhof Concert! Onder leiding van het legendarische Metropole Orkest staat en kleurrijk spektakel op het programma. Met een line-up om van te smullen: Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse staan klaar om je te betoveren met hun unieke talenten. Van tijdloze hits tot soulvolle grooves, funky beats en disco vibes!

100%NL Magazine Keukenhof

Run op de tickets

Maar…wees er snel bij! De tickets vliegen de deur uit en er is een ware run op de kaartjes. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit unieke openluchtconcert ter ere van de 75ste verjaardag van Keukenhof!

De deuren openen op 8 mei om 18:00 uur en het concert begint om 19:30 uur. Reserveer vandaag nog jouw plekje voor een onvergetelijke avond die je niet wilt missen. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele tickets te koop!

Tickets zijn beschikbaar via keukenhof.nl/concert.

100%NL Magazine Keukenhof

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keukenhof

Delen