banner farmcarmps
Zie ook:
Delen

Samen op avontuur: Het pérfecte uitje voor het gezin!

Wat nou als wij hét geschikte uitje voor jou en je gezin hebben? Dit wil je niet missen!

FarmCamps

FarmCamps staat voor een luxe gezinsvakantie bij de boer, waar je slaapt in heerlijke glamping tenten. Maar wist je dat ze naast traditionele melkveehouderijen ook de leukste vakanties aanbieden op paardenboerderijen, ook ideaal dus voor de paardengekken! Is jouw kleine ruiter in spe ook helemaal dol op pony’s, paarden en alles wat daarmee te maken heeft? Van leuke rijlessen op de manege tot een slaapkamer die is omgetoverd tot een ware paardenhemel met posters, en het constant willen aaien van elke pony die jullie tegenkomen? Of zijn jullie gewoon echte dierenvrienden die ook de wereld van paarden en pony’s willen ontdekken? Hoe dan ook, bij FarmCamps ben je aan het juiste adres! Zij hebben namelijk dé perfecte vakantie voor een dosis ‘vitamine P’ met het hele gezin!

Paarden & Pony’s

Bij FarmCamps hebben ze een heleboel boerderijen waar elke ponyliefhebber zijn hart kan ophalen. Je vindt er namelijk niet alleen de liefste paarden, maar ook de leukste pony’s! De viervoetige vrienden staan te trappelen om jullie te ontmoeten! Op alle boerderijen kun je genieten van het echte boerenleven, omringd door de leukste pony’s. ‘s Nachts kun je heerlijk slapen in een luxe glampingtent die van alle gemakken is voorzien, inclusief comfortabele bedden, een gezellige zithoek en een keuken met alle benodigde apparatuur, zelfs een espressomachine!

Farmcamps 1

Genoeg te beleven

Overdag kunnen de kinderen de boer helpen met het verzorgen en voeren van de pony’s, ze naar de wei brengen en ‘s avonds weer terug naar de stal. De pony’s zijn dol op kinderen en vinden het geweldig om geknuffeld, geborsteld en vertroeteld te worden. Of het nu gaat om het vlechten van hun manen, het poetsen van hun vacht of gewoon lekker knuffelen, er is altijd genoeg te doen en ze genieten er volop van! Voor volwassenen is er ook genoeg te beleven, zoals een ontspannende wandeling met een lieve pony samen met de kids. En op een aantal boerderijen is het ook als volwassene mogelijk om te paardrijden.

Verzorgen maar!

Voor degenen die altijd al een eigen pony hebben willen hebben, bieden zij op twee van onze boerderijen de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een verzorgpony te hebben. Hoe gaaf is dat! Iedere dag rijden, borstelen en knuffelen met je eigen pony tijdens de vakantie, wie wil dat nu niet?

Paardrijles?

Altijd al gedroomd van paardrijles? Op sommige van onze boerderijen kun je lessen volgen van de ervaren boerinnen, die tevens gediplomeerde instructrices zijn. Of je nu een ervaren ruiter bent of nog helemaal nieuw bent in de wereld van paarden, bij FarmCamps kun je altijd je rijvaardigheden verbeteren.

Dierenparadijs

Op de paardenboerderijen wonen niet alleen paarden en pony’s, maar ook tal van andere dieren waar je mee kunt knuffelen, zoals konijntjes, kittens en geitjes. Elke FarmCamps-boerderij is een waar dierenparadijs! En voor de afwisseling zijn er ook genoeg andere activiteiten te doen, zoals schommelen, skelteren, trampoline springen of lekker kliederen met water en zand. Handig voor als broer of zus even genoeg heeft van de paardengekte ;-). Lees nu alles over FarmCamps en bekijk alle mogelijkheden voor de paardengekjes op deze pagina!

farmcamps 2

Dit artikel is geschreven in samenwerking met FarmCamps

Delen