UITJE: akoestische show van de 3JS in Hotel Zuiderduin!
Delen

UITJE: akoestische show van de 3JS in Hotel Zuiderduin!

Heb je voor de maand oktober nog niks leuks in het vooruitzicht? Neem dan eens een kijkje in de planning van Hotel Zuiderduin. Die bieden namelijk de leukste arrangementen aan; van akoestische shows tot solo voorstellingen en andere geweldige evenementen. Zo ook een akoestisch concert van de 3JS.

Woensdag 28 oktober gaan de 3JS terug naar de basis met twee gitaren en drie stemmen. In deze akoestische show zullen ze zowel eigen nummers als Engelstalige klassiekers spelen. Jan Dulles, Jaap Kwakman en het kersverse bandlid Robin Küller kijken ernaar uit om een prachtige muzikale show neer te zetten 28 oktober.

Ook Karin Bloemen zal haar entree maken in het prachtige hotel op woensdag 7 oktober. Als alleskunner en rasentertainer zet ze eigenhandig een unieke voorstelling neer en vertelt ze de leukste verhalen en de mooiste liedjes.

Naast een fantastisch optreden krijg je natuurlijk ook een 4-gangendiner voorgeschoteld en kun je ook heel voordelig overnachten en ontbijten de dag erna. Neem vooral even een kijkje op de website van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Gegarandeerd een leuke avond!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel Zuiderduin.

Delen