100%NL Magazine Cycle NL
Delen

Wees sportief, maak plezier én steun een goed doel: zó doe je dat!

Op zondag 24 september is het zover: CYCLE NL! Hét fietsevenement van de Hartstichting. Tijdens het evenement ben je niet alleen sportief bezig, maar zamel je ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

CYCLE NL

Zet je zadel goed, smeer die ketting en stap op! CYCLE NL is hét fietsfestijn waar iedereen blij van wordt. Of je nu een stoere mountainbiker bent, een flitsende wielrenner, een avontuurlijke gravelbiker of gewoon lekker sportief bent: CYCLE NL mag je niet missen! Dit sportieve evenement vindt plaats op zondag 24 september.

Wat kan je allemaal verwachten van CYCLE NL? Voor iedere fietsfanaat is er een passende en unieke route. Ongemakje? Tijdens de meeste routes fiets je ook langs een aantal materiaal- en verzorgingsposten, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Als je uiteindelijk over de finish heen bent ontvang je niet alleen een prachtige medaille, maar ook een lekker doel drankje! Een win win situatie als je het ons vraagt! 😉

Hartstichting

CYCLE NL is niet zomaar een dagje fijn fietsen, het is sportiviteit combineren met een goed doel. Want terwijl jij de meters in de benen hebt help je tegelijkertijd mee aan onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Voor maar €29,50 doe je al mee! Enne, als extraatje krijg je een eigen blitse sponsorpagina. Zo kunnen je vrienden, familie en kennissen je niet alleen aanmoedigen, maar ook je goede doel steunen. Oh, en een kleine tip: trommel 4 van je beste fietsvrienden op en doe samen mee. Want als jullie met z’n vijven zijn, krijgen jullie niet alleen een speciale teamtafel, maar ook een verrukkelijk stukje gezonde appeltaart voor ieder. Jammie! Dus, wie neem jij mee?

Klik hier om je in te schrijven voor CYCLE NL!

Extra leuk: gratis CYCLE sokken!

Ben jij na het lezen van dit artikel helemaal overtuigd en kan je niet wachten om het zadel op te stappen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Schrijf je nu in voor CYCLE NL , gebruik de uitnodigingscode 100NL en ontvang een paar gratis CYCLE sokken! Hoe te gek is dat?

Wacht daarom niet langer en schrijf je in!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Hartstichting

Delen