100%NL Magazine Shrek Musical
Delen

Tickets voor déze geweldige familiemusical zijn nu te koop!

Vanaf september 2024 zal Shrek de Musical te zien zijn in verschillende grote theaters in Nederland en België. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

Shrek de Musical

In Shrek De Musical wordt het verhaal uit de populaire DreamWorks animatiefilm naar het toneel gebracht. Het verhaal vertelt dat in een moeras ver weg van de bewoonde wereld Shrek woont, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…

Gigantische cast

Op 10 april jl. werd bij UNESCO Werelderfgoed Fort bij Rijnauwen in Utrecht de volledige cast van Shrek de Musical gepresenteerd. De locatie was omgetoverd tot het moeras van Shrek, waar de cast voor het eerst bijeenkwam en de start van de kaartverkoop werd aangekondigd. Naast eerder aangekondigde castleden René van Kooten (Shrek), Linda Verstraten (Fiona), Qshans Thoda (Ezel) en Darren van Lek (Heer Farquaad), werd tijdens het evenement de rest van de cast onthuld. Hierdoor bestaat de gigantische cast uit maar liefst 24 personen, inclusief 6 kinderen.

100%NL Magazine Shrek de Musical

Tickets nu te koop!

Maak je klaar voor een avontuur vol humor, muziek en magie, want Shrek de Musical komt eraan! Vanaf september 2024 reist deze betoverende musical langs grote theaters in Nederland en België, met als klap op de vuurpijl de première op 20 oktober 2024 in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Heb jij altijd al willen zien hoe het iconische groene oger Shrek en zijn bijzondere vrienden tot leven komen op het podium? Grijp dan nu je kans en scoor je tickets!

www.shreknederland.com

Dit artikel is geschreven in samenwerking met van Hoorne

Delen