100%NL Magazine Rederij Hulst
Delen

Toerist in eigen land: dit uitje móét iedereen een keer gedaan hebben!

Viva Hollandia! Ons eigen kleine kikkerland heeft zoveel te bieden! Dít te gekke uitje moet iedere Nederlander wel een keer gedaan hebben.

Het ultieme uitje!

Wie denkt aan Nederland denkt natuurlijk aan tulpen, molens, klompen en kaas. Het is dan ook niet gek dat onze hoofdstad Amsterdam een gewilde stad is voor toeristen om te bezoeken. Jaarlijks komen er maar liefst ruim 20 miljoen toeristen de stad ontdekken. En als je er dan toch bent dan mag een havenrondvaart door deze indrukwekkende stad natuurlijk niet ontbreken…

Amsterdam Boat Cruises

Stap aan boord van de nieuwe ‘Varen door de haven’ rondvaart van Amsterdam Boat Cruises en beleef de Amsterdamse haven vanaf het IJ in combinatie met een bezoek aan Het Scheepvaartmuseum.

De basis van Amsterdam Boat Cruises is een twee uur durende havenrondvaart. Maar alles kan op maat gemaakt worden. Laat je in de Amsterdamse haven meenemen in een meeslepend verhaal over het verleden, heden en toekomst van de Amsterdamse haven. Vijf generaties Amsterdammers komen aan het woord. Vanaf de River Dream , een imponerend schip met grote glas partijen en een 360 graden panoramaraam, geniet je van het fantastische uitzicht en bij bij mooi weer zit je op het panoramadek. Of kies voor de salonboot Stan Huygens, het voormalige lievelingsschip van Freddy Heineken. Op deze markante verschijning op het water stap je in een wereld van luxe.

Wil jij binnenkort genieten van een indrukwekkende rondvaart? Boek je tickets hier!

Korting!

Wil jij binnenkort genieten van een geweldige rondvaart aan boord van Amsterdam Boat Cruises? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Speciaal voor alle volgers van 100%NL Magazine mogen wij een korting van 20% aanbieden.

Boek je rondvaart hier, gebruik de code 100NLWEB en geniet van maar liefst 20% korting!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rederij van Hulst

Delen