100%NL Magazine Keukenhof
Delen

Nederlands trots: dít park is een wereldwijde favoriet onder toeristen!

Jaarlijks reizen meer dan een miljoen mensen af naar het mooiste lentepark ter wereld: Keukenhof!

Keukenhof: het mooiste lentepark ter wereld

Miljoenen bloeiende tulpen en andere bloemen vind je in het mooiste lentepark ter wereld: Keukenhof. Het monumentale wandelpark is maar liefst 32 hectare groot en heeft een 15 kilometer wandelpad dat je langs prachtige waterpartijen, fonteinen en sculpturen brengt. Maar natuurlijk staat er één ding centraal in Keukenhof: de wereldberoemde tulpen. Je vindt ze er in meer dan 800 soorten en in allemaal verschillende kleuren en vormen. Een team van maar liefst 40 tuinmannen heeft met man en macht gewerkt om ervoor te zorgen dat het park tot in de puntjes verzorgd is en een bron van inspiratie vormt voor alle bezoekers.

100%NL Magazine Keukenhof

Vanaf 21 maart geopend

De langverwachte heropening van Keukenhof staat weer voor de deur! Vanaf 21 maart 2024 kunnen bezoekers zich opnieuw onderdompelen in de betoverende wereld van bloemenpracht en kleurrijk landschap. Waarom zou je dit jaar Keukenhof moeten bezoeken? Wel, om te beginnen is het dé plek om de lente op zijn best te ervaren. Na de lange winter is Keukenhof een oaase van kleur en geur die je niet wilt missen.

Een bezoek aan Keukenhof is niet alleen een ideaal uitje, het biedt ook een bron van inspiratie! Vierde lente en geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Dus noteer 21 maart in je agenda en beleef een onvergetelijke dag vol bloemenpracht en plezier in Keukenhof! Het ideale dagje uit, voor jong en oud.

100%NL Magazine Keukenhof

Voor jong en oud

Keukenhof biedt niet alleen een lust voor het oog voor volwassenen, ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo vind je in het park een kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar de jongsten zich kunnen uitleven op klimtoestellen en de kabelbaan. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciale Nijntje-speeltuin!

Keukenhof is een uitje voor het hele gezin, waar de kinderen zich prima zullen vermaken terwijl jij geniet van de schitterende bloemenpracht.

100%NL Magazine Keukenhof

75 jaar!

Dit jaar viert Keukenhof haar 75-jarig jubileum! Het hoogtepunt bevindt zich in het Juliana paviljoen. Mis deze bijzondere viering niet en kom genieten van 75 jaar Keukenhof!

Bezoeken?

Ben jij na het lezen van dit artikel helemaal enthousiast geraakt en kan je niet wachten om Keukenhof te bezoeken? Plan dan je bezoek in!

Neem een kijkje op de website van Keukenhof voor meer informatie en voor tickets.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keukenhof

Delen