100%NL Magazine uitwaaien op het strand
Delen

Lekker de natuur in of uitwaaien op het strand: zoek de rust op met Fletcher!

Regio Noord heeft de herfstvakantie er alweer opzitten, maar voor het midden en zuiden van Nederland begint de vakantie vandaag pas. Heb jij al plannen deze week? Ga er even tussenuit met het gezin en zoek de rust op!

Even uitwaaien aan zee, lekker de natuur in, of jezelf verwennen in de wellness; genieten is waar de herfstvakantie om draait. Nu we zo veel mogelijk onze afstand moeten behouden van andere mensen, kunnen we nog het best de rust opzoeken in eigen land. Bij Fletcher Hotels kun je optimaal genieten van de herfstvakantie volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ontdek met het gezin of gewoon lekker met z’n tweeën hoe mooi Nederland is. Wandel door het prachtige duinlandschap aan de kust, of ga paddenstoelen zoeken in het bos. Ook kun je natuurlijk een pretpark of dierentuin bezoeken. Fletcher Hotels zit namelijk door heel Nederland. Je hebt de keuze uit ruim 100 hotels!

Heb je geen zin om de kamer uit te gaan voor een maaltijd? In alle hotels is het ook mogelijk om 24 uur per dag roomservice te bestellen. Ook zijn er private dining mogelijkheden, waardoor je zeker weet dat het contact met andere mensen minimaal is.

Ook als je bent verhinderd kun je de overnachting(en) nog kosteloos annuleren. Boek nu jouw heerlijke overnachting én uitgebreide ontbijt voor maar € 25 per persoon. Ga naar de website van Fletcher Hotels en geniet van een paar veilige en onbezorgde dagen weg.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fletcher.

Delen