Op vakantie met je hond in Nederland
Delen

Op vakantie met je hond in Nederland

Je kan je trouwe viervoeter gewoon meenemen als je op vakantie gaat. In de Kop van Noord-Holland zijn verschillende accommodaties waar je hond gewoon welkom is. Hoe leuk is het om je hond lekker op het strand te laten rennen of te laten ravotten in een van de vele losloopgebieden? Een vakantie met hond in Nederland is prima te doen!

Op vakantie met je hond in de Kop van Nederland

Ontdek en beleef de mooie regio van de Kop van Noord-Holland. De natuur die tijdens ieder seizoen zo mooi en steeds weer anders is. En natuurlijk de kust. De brede en schone stranden, de uitgestrekte duingebieden. Ga lekker op vakantie met hond in Nederland.

Een verrassing voor je hond op vakantie in Nederland

DOG BAG

Om je bezoek nog leuker te maken en je extra te verwelkomen, hebben we een DOG BAG samengesteld. Met daarin wat te lezen, je wandel- of fietsroutes uit te stippelen, dagje(s) uit te plannen en natuurlijk een paar speciale goodies voor de hond(en). Boek bij Great VakantiehuizenLekker Naar Zee, Strand49 of Hoeve Zonzicht en ontvang het gratis DOG BAG pakket. Zij beschikken over leuke huisjes waar de viervoeter ook welkom is! Bij het boeken gebruik je de code HOND21.

Great Vakantiehuizen

Great Vakantiehuizen biedt appartementen, bungalows en vakantiehuizen in de Kop van Noord-Holland. De vakantiehuizen staan op diverse vakantieparken en bijzondere locaties. Ze hebben een groot aanbod vakantiewoningen waar 1 of meerdere huisdieren zijn toegestaan. Dus ga lekker met je hond op vakantie in Nederland.

Lekker Naar Zee

Even lekker uitwaaien aan zee in Nederland? Huur dan een vakantiehuis of bungalow via lekkernaarzee.nl. Zij verhuren gezellige vakantiehuizen vlakbij zee en strand, aan de Noord-Hollandse kust. En ook hier zit je goed, want in veel van de vakantiehuizen is je hond een welkome gast. Want wat is er leuker dan met je hond op vakantie in Nederland?

Strand49

Strand49 is een heerlijke camping en glamping in Sint Maartenszee, nabij Petten en Callantsoog. Op deze camping in Noord-Holland kun je kamperen in stijl of genieten in één van de luxe verhuuraccommodaties. Over de hele camping is de hond van harte welkom. Zowel op de kampeerplaatsen als bij de glamping.

Hoeve Zonzicht

Bed & Breakfast Hoeve Zonzicht is een landelijk gelegen stolpboerderij en ligt op maar 10 minuten afstand van het strand van Callantsoog. Ook ligt het vlakbij het gezellige stadje Schagen. Er zijn twee appartementen met eigen opgang en privé tuin. In beide appartementen zijn honden toegestaan. Je kunt hier dus prima op vakantie met je hond in Nederland.

Meer info

Meer info en alle losloopgebieden vind je op hondindekop.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking Holland Boven Amsterdam

Delen