100%NL Magazine Trijntje Oosterhuis

Soulful Christmas: vier kerst met een concert van Trijntje en Friends!

Trijntje Oosterhuis nodigt je uit voor een reeks hartverwarmende kerstconcerten in december! Een geweldige kans om, samen met je vrienden en familie, te genieten van de mooiste kerstsongs.

Trijntje Oosterhuis

Al jaren droomt Trijntje van haar eigen winter wonderland. Ze is een echte kerstliefhebber en zegt daarover: “Kerst staat voor mij vooral in het teken van warmte, tijd voor familie en vrienden en natuurlijk samen muziek maken”. En die hartverwarmende beleving wil ze dit jaar dolgraag met jou delen!

Speciale gasten

Van 27 t/m 30 december zingt Trijntje, elke avond met één van haar muzikale soul-vrienden de sterren van de hemel. Op 27 december staat ze samen met Edsilia Rombley op het podium en op 28 december schittert ze samen met Alain Clark. 29 december zingt Trijntje samen met ‘lady of soul’ Berget Lewis en op 30 treedt ze op met soulzanger Dwight Dissels. “Alle avonden zingen we onder begeleiding van pianist Hans Vroomans en het swingende ‘ZO! Gospel Choir’, dat is samengesteld uit de crème de la crème van Nederlands soul-talent.”

100%NL Magazine Trijntje Oosterhuis

Dominicuskerk in Amsterdam

De Soulful Christmas concerten vinden plaats in de Dominicuskerk in Amsterdam. De indrukwekkende kerk wordt speciaal voor de concerten omgetoverd in een betoverende kerstsfeer. “Er komt een reusachtige kerstboom waaronder cadeautjes liggen die ik ga uitdelen. Ook kunnen gasten liedjes laten opdragen aan familie en vrienden”. Er worden feestelijke hapjes en drankjes geserveerd en het publiek wordt uitgenodigd om lekker mee te zingen. “De setting van deze Soulful Christmas-concerten is zo intiem dat het is alsof we écht samen kerst vieren”, zo zegt Trijntje.

Christmas Dinerconcerten

Wil je extra uitpakken deze kerst? Op kerstavond en tweede kerstdag geeft Trijntje ook nog twee exclusieve dinerconcerten op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum. “De Christmas Diners worden echt een onvergetelijke ervaring met een heerlijk 5-gangen kerstmenu, bijpassend wijnarrangement en natuurlijk een ‘meet and greet’ met mij na afloop”. Dat alles in een intieme kerstsfeer op een waanzinnige locatie.

Kaarten

De kaarten voor Soulful Christmas beginnen vanaf €59,- per persoon. Voor meer informatie of om je tickets te bestellen, ga naar www.soulfulchristmas.nl.

Mis dit kerstspektakel niet en maak je klaar voor een swingende kerst!