100%NL magazine SWG sauna per minuut
Delen

Goed nieuws: je kunt vanaf nu voor minder geld, vaker naar de sauna!

Waarom zou je een hele dag voor de sauna betalen als je eigenlijk maar even wil gaan?

Even tot rust komen en opwarmen in een van de 25 sauna’s of luxe baden. Via www.saunaperminuut.nl is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Dat is handig!

Zo hoef je niet meer vooraf actiepagina’s en websites af te zoeken naar een goede prijsactie of aanbieding. Je betaalt nu maar 8 cent per minuut én nooit meer dan de normale dagprijs. Zo doe je een rondje sauna (gem. 1,5uur) voor minder dan €7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken, kan dat zorgeloos.

Een spontaan bezoek, altijd dichtbij

Er is keuze uit meer dan 25 saunalocaties en resorts in Nederland. Voor iedereen is een locatie in de buurt, zodat je eenvoudig spontaan een bezoek kunt brengen aan de sauna. Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wist je dat als je met regelmaat een momentje ontspanning creëert, je lekkerder in je vel zit en je beter functioneert én meer optimistisch bent? Doen dus! Ga naar www.saunaperminuut.nl.

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met SWG

Delen