100%NL Magazine Woonboulevard Volendam
Zie ook:
Delen

WOW: Om déze te gekke reden wil jij dit weekend naar Volendam!

Heb jij nog geen plannen voor het aankomende Paasweekend? Ga dan een dagje naar Volendam! Geloof ons, dit wil je niet missen!

Weekendje Volendam

Heb jij nog geen plannen van het weekend maar ben je wel voornemens erop uit te gaan? Overweeg dan eens een dagje Volendam!

Volendam is ontzettend veelzijdig! Ga de dijk op en bezoek de lekkerste restaurantjes, laat je fotograferen in klederdracht, snuif de cultuur op van vervlogen tijden, huur een fatbike én breng een bezoek aan de mooiste Woonboulevard die Nederland rijk is.

30.000 m² aan woontrends

Wat veel mensen niet weten is dat Volendam ook een prachtige woonboulevard heeft met 30.000 m² aan woonplezier.

Woonboulevard Volendam bestaat uit drie grote woonwinkels:

  • Carré Wonen & Slapen; al meer dan 50 jaar een begrip in Volendam en omstreken. Met een team van 35 enthousiaste vakspecialisten slaag je gegarandeerd voor een nieuw interieur in deze sfeervolle woonzaak.
  • Tase Wonen & Slapen; toeval of niet, ook Tase Wonen & Slapen vind je al meer dan 50 jaar in Volendam. In de showroom van Tase Wonen & Slapen worden in diverse stijlstudio’s een groot aantal woonstijlen gepresenteerd. Zo is er voor ieder wat wils!
  • Wooncentrum Veerman; Bij Wooncentrum Veerman staan maatwerk, persoonlijke aandacht en volledige ontzorging centraal. Het is daarom niet gek dat deze interieurzaak inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat.

Tijdens de gezamenlijke koopzondagen staan in alle drie de winkels de adviseurs met smart op je te wachten om jou te voorzien van het juiste advies en de mooiste inspiratie. De winkels liggen op loopafstand van de Dijk, wat het ideaal maakt om het te combineren met een dagje Volendam. Ben je met de auto? Geen probleem! Bij alle drie de winkels heb je voldoende parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren.

Inspiratie nodig?

Kan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel een upgrade gebruiken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wees dan gerust. In het magazine van Woonboulevard Volendam vind je voldoende inspiratie en word je op de hoogte gebracht van de laatste trends! Benieuwd naar het magazine? Blader er hier online doorheen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Woonboulevard Volendam

Delen