100%NL Magazine Winters Uitje
Delen

Winters uitje: schaatsen, warme choco, attracties en vooral héél véél lol!

Vanaf 21 november kun je weer volop genieten van winterse taferelen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen! Denk aan gezellige lampjes, winterse sferen, leuke attracties en natuurlijk schaatsen op de gigantische schaatsbaan!

Trek je warme jas uit de kast en vergeet ook je handschoenen en muts niet. Buiten mag het winterse weer dan wel ontbreken, tijdens Winter Slagharen kun je in het weekend toch genieten van een winters dagje! In het Winter Western Village kun je met het hele gezin lekker schaatsen. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee of huur ze gemakkelijk bij de ijsbaan. Na het schaatsen kun je even tot rust komen met een heerlijk kopje warme chocolademelk. Met slagroom natuurlijk!

Klaar met schaatsen? Dan mag een ritje in de beroemde Gold Rush natuurlijk niet ontbreken. Of geniet van een winters uitzicht in de Big Wheel of neem de kinderen mee naar de overdekte speelplaats.

Farmer Frank laat je wens in vervulling gaan

Midden op de prairie staat een betoverende wensboom. Jong én oud kunnen daarin hun wensen ophangen. Iedere week laat Farmer Frank een wens uit de wensboom in vervulling gaan. Misschien laten ze jouw wens wel in vervulling gaan?

Mocht je dit weekend of elk andere weekend tot 13 december nog geen plannen hebben? Breng dan een bezoekje aan Winter Slagharen en beleef een betoverende dag. Extra leuk: Dit weekend en op 5 december zijn er ook Pieten aanwezig in het park! Vanaf 19 december tot 3 januari 2021 kun je elke dag plezier hebben van Winter Slagharen of zelfs overnachten op het vakantiepark. Schaatsen, warme choco, attracties en nog veel meer; het ideale dagje uit!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Delen