Ultieme winteruitje: bezoek het beroemde Volendam!
Delen

Ultieme winteruitje: bezoek het beroemde Volendam!

Altijd al een bezoekje willen brengen aan Volendam of is het voor jou alweer zo lang geleden? Bij Art Hotel Spaander boek je voor 31 maart een voordelig arrangement en ontdek je winters Volendam en omstreken!

In Volendam is genoeg te doen! Bezoek het oude centrum en bewandel de beroemde Volendamse Dijk. Geniet om een van de velen terrassen van het prachtige winterzonnetje en doe jezelf tegoed aan een heerlijke (alcoholische) versnapering.

Een fietstocht door het prachtige Waterland is op een mooie winterdag een aanrader voor de fietsliefhebber. Sla ook zeker het idyllische stadje Edam niet over, waar de wereldberoemde kaas zijn oorsprong kent. Als kers op de taart eindig je de dag sight seeing in eigen land met een foto in Volendams kostuum. Hilarisch!

Ga nu op mini vakantie met het hele gezin voor een prikkie en logeer bij een van de mooiste hotels in Volendam: Art Hotel Spaander. De authentieke stijl van het hotel, de prachtige Volendamse kunst, het uitzicht over het IJsselmeer én de centrale ligging op de dijk maken Art Hotel Spaander tot de perfecte verblijfplaats tijdens jouw weekendje weg.

Voor maar € 64,50 p.p. logeer je een nacht in het prachtige hotel, krijg je een uitgebreid ontbijtbuffet, warme chocomel met appelgebak, gratis gebruik van de wellness én een 3-gangen diner op de dag van aankomst. Ga naar de website van Art Hotel Spaander om te profiteren van deze unieke aanbieding. Maar wees wel snel, want vol=vol!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Art Hotel Spaander.

Delen