100%NL Magazine afvallen
Delen

Afvallen op déze manier was nog nooit zo gemakkelijk!

Je weet heel goed dat je te zwaar bent. Je hebt van alles geprobeerd en gaat trouw naar de sportschool. Toch lukt het niet om je streefgewicht te bereiken. Er zijn ook zoveel verleidingen en je hebt het ook nog eens druk genoeg met je gewone leven. Maar nu is daar de Elipse: een maagballon die je als pil inslikt. Geen operaties, geen endoscopie en geen narcose!

Innovatieve afvalmethode

De Elipse maagballon is onderdeel van een uitgebreid persoonlijk behandelprogramma. Verandering van voeding en beweging zorgen daarbij voor blijvend gewichtsverlies. De Elipse maagballon is een medische innovatie ontwikkeld door wetenschappers en artsen afkomstig van de Amerikaanse Harvard Universiteit. Het is een doorbraak in de behandelmethode van overgewicht omdat er geen endoscopie, operatie, narcose of verdoving nodig is. De plaatsing van de maagballon duurt ongeveer 20 minuten. Inmiddels werden al meer dan 15.000 Elipse maagballonnen geplaatst met goed resultaat.

Leefstijlprogramma verandert gedrag

De Elipse maagballon geeft een kick-start aan het programma omdat je in de eerste weken al flink afvalt. Je hebt een vol gevoel en eet minder: in kleinere porties en minder hongergevoel. Je verliest 10 tot 15 kilo in 4 maanden! Voor een blijvend gewichtsverlies begeleidt een leefstijlcoach je gedurende 5 maanden in een uitgebreid programma met diverse gesprekken en online monitoring via Allurion weegschaal en app. Het programma vormt de basis voor een aanzienlijk gewichtsverlies en een lange termijn verbetering gedrag (voeding en beweging) en daarmee je lichamelijke en psychische conditie!

Deskundige begeleiding

In het eerste consult ontvang je uitgebreide informatie over alle stappen van het leefstijlprogramma en beoordelen onze arts en leefstijlcoach jouw persoonlijke en medische situatie. Gedurende 5 maanden vindt intensieve monitoring van jouw gezondheid en vorderingen plaats. Het team van deskundigen staat onder leiding van Dr. Edo Aarts (bariatrisch chirurg) en een gespecialiseerde leefstijlcoach als eerste aanspreekpunt.

Het Elipse programma:

  • Maagballon (verlaat je lichaam na 4 maanden via natuurlijke weg)
  • Intensieve en persoonlijke begeleiding door leefstijlcoach
  • Allurion app en bluetooth weegschaal

Klik voor meer informatie hier.

Delen