100%NL Magazine geld besparen
Delen

Goed voor het milieu en je portemonnee: de beste duurzame bespaartips voor 2021!

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker. Het is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee! Wij zetten de beste tips op een rijtje om energie niet te laten ontsnappen bij jou thuis!

Waterbesparende douchekop

Jezelf insoppen en geld besparen? Wat klinkt als een slechte grap is werkelijke waarheid. Het kan met een waterbesparende douchekop. Deze mengt lucht met water zonder dat je aan comfort inboet. Je bespaart zo energie én draagt bij aan duurzaamheid! Bij Hubo weten ze alles van deze douchekop en verkopen ze de beste varianten.

Gloeilampen vervangen door LED-lampen

Misschien maak je thuis nog gebruik van gloeilampen, maar daar wordt jouw portemonnee helemaal niet blij van. LED-lampen gaan 35 keer langer mee dan welke andere lamp en bovendien worden ze niet ontzettend heet, zit er geen kwik in en gaan ze minder snel stuk. De keuze is snel gemaakt toch?

Tochtstrips

Een kleine aanpassing die zo veel verschil maakt! Kozijnen en deuren kunnen, ondanks dat ze gesloten zijn, zorgen voor veel tocht in huis. Dat kun je de kachel hoger blijven zetten, maar de kou blijft maar binnenkomen. Tochtstrips zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn heel gemakkelijk aan te brengen waar nodig.

Slimme thermostaat

Vergeet je weleens de verwarming uit te zetten als je het huis verlaat? Geen probleem. Met een slimme thermostaat kun je gemakkelijk van een afstand je thermostaat besturen. Ook leert een slimme thermostaat je weekritme kennen en weet wanneer je thuis bent en dus wanneer de verwarming aan moet en wanneer niet.

Geen idee hoe jij het beste kunt besparen op je energiekosten? Bij Hubo helpen ze je graag met aanpassingen om nog meer energie te besparen, zoals isoleren, tochtwering, Ledverlichting en waterbesparing.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hubo.

Delen