100%NL Magazine Keuken Kampioen
Delen

Met déze truc betaal jij nooit meer te veel voor je nieuwe keuken!

Betaal nooit meer te veel voor je nieuwe keuken door te shoppen tijdens de FabrieksSale van Keuken Kampioen!

FabrieksSale

De grootste actie van het jaar gaat bij Keuken Kampioen bijna beginnen: de FabrieksSale start op 23 december! Ontvang nu 15% korting en profiteer van gratis montage bij de aanschaf van je nieuwe keuken. Heb je je ooit afgevraagd waar de keukens van Keuken Kampioen vandaan komen? De keukens worden met zorg geproduceerd in hun eigen fabriek in Duitsland, waardoor ze tijdens de afspraak jouw droomkeuken volledig op maat kunnen ontwerpen.

100%NL Magazine Keuken Kampioen

Ontdek de keukencollectie

Wil je een keuken kopen die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en die past binnen jouw budget? Bij Keuken Kampioen ben je aan het juiste adres. Ze hebben een breed assortiment keukens, zodat je een ruime keuze hebt uit verschillende stijlen, opstellingen, keukenapparatuur en accessoires. De keukens worden in eigen fabriek geproduceerd, waardoor je altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit keukens tegen de beste prijs.

100%NL Magazine Keuken Kampioen

Kom gezellig langs!

Profiteer nu van de vele voordelen van de FabrieksSale. Dat betekent extra veel korting op je nieuwe keuken + gratis montage. Mis het niet, want het is niet voor niets de grootste actie van het jaar! Maak een afspraak bij een van de 49 winkels. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen

Delen