Bizar: Kom erachter wie jij bent en waarom je zo denkt!
Delen

Bizar: Kom erachter wie jij bent en waarom je zo denkt!

We weten allemaal wat ons sterrenbeeld is en welke karaktereigenschappen daarbij horen. Toch is er nog veel meer dan dat! Ieder mens heeft namelijk een uniek geboortehoroscoop. Maar wat is dit nu eigenlijk en wat valt er allemaal te zien?

Inzichten in jezelf

Een geboortehoroscoop geeft je veel meer inzicht dan puur je sterrenbeeld. Dat gaat over alle aspecten van je leven. Over hoe jij jezelf ziet, hoe anderen jou zien, over geluk, relaties, je levensles en nog veel meer. Een geboortehoroscoop verbindt planeten, tekens en huizen op het moment van jouw geboorte.

Geboortehoroscoop

De naam zegt het al: deze horoscoop laat zien waar de planeten zich op het moment van jouw geboorte bevonden. Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de mogelijkheden die jij als persoon in je hebt. Het is erg fijn om je geboortehoroscoop te kennen, want het geeft je inzichten in waarom jij bent wie je bent en waarom jij doet hoe je doet. Thema’s zoals liefde, werk en familie komen hierin terug. Ook kun je je levenslessen uit een geboortehoroscoop halen.

Plaats, tijd en plek

Jouw geboortehoroscoop is een soort screenshot van de hemel, gemaakt op het moment dat jij werd geboren. Op het moment en de plek dat je werd geboren stonden de Planeten, je Ascendant en de Maan in een bepaalde positie aan de sterrenhemel. Deze unieke combinatie is alleen voor jou van toepassing, en heeft dus ook een unieke invloed op je persoonlijkheid.

Benieuwd naar jouw eigen geboortehoroscoop + uitleg? Kom erachter wie jij echt bent!

Bron: Horoscoop Luna, Vollemaankalender, Tijdgeest en Jouwmysterie.

Delen