100%NL Magazine Otto Simon cadeau inspiratie
Delen

Cadeau inspiratie: dit product is dé hit onder de kinderen!

Ben jij stiekem ook al voorbereidingen aan het treffen voor de feestdagen? Wij helpen je een handje met cadeau inspiratie!

Cadeau inspiratie

Het lijkt misschien nog ver weg: maar de feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van gezelligheid, warme chocolademelk en sprankelende lichtjes. Sinterklaas en zijn pieten zijn al druk bezig met het vullen van de zakken en de kerstman checkt zijn lijstje niet één, maar twee keer. Terwijl de dagen korter worden, begint de zoektocht naar dat perfecte cadeautje. Of je nu op zoek bent naar het mooiste schoencadeautje of de glinsterende verrassing onder de kerstboom, dit is hét moment om iemand te betoveren met een bijzonder geschenk.

Wij helpen je een handje met de cadeau inspiratie, want wist je dat dít product een echte topper is onder de kinderen?

Amazing pad

Duik in de sprankelende wereld van tekenen met de Amazing Pad! Laat de fantasie van je kind spreken en zie vol trots hoe ze tekeningen tevoorschijn toveren met schitterende lichtkleuren. Zodra de avond valt, zullen ze betoverd worden door de magische gloed van deze pad.

De Amazing Pad komt met 3 fantastische dubbelzijdige stiften, 5 creatieve sjablonen en een superhandig schoonmaakdoekje. Vergeet niet zelf batterijen toe te voegen! Een magisch tekenavontuur voor kinderen vanaf 3 jaar dat garant staat voor eindeloze momenten van plezier en verbeelding!

Heb jij een kleine creatieveling thuis en wil je hem of haar verrassen met dit geweldige cadeau? Je shopt hem hier voor maar €14,99!

100%NL Magazine Otto Simon Amazing Pad

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Top1Toys

Delen