100pmagazine_prinspetfoods
Delen

Zó check je heel eenvoudig of jouw huisdier gezond is!

Net als bij mensen kan honden- en kattenpoep je veel vertellen over zijn of haar gezondheid. Ondanks dat het een onderwerp is waar we niet graag over praten, is het wel belangrijk!

Check die drol!

Aan de vorm en kleur van de drol van je hond of kat kun je een hoop te weten komen over zijn of haar gezondheid. Ben jij benieuwd of de ontlasting van jouw dier goed is? Op de website van Prins Petfoods kun je heel eenvoudig de drol van je huisdier checken. Zo kom je er meteen achter hoe het met zijn of haar gezondheid gesteld is én krijg je meteen een gericht (voedings)advies voor jouw geliefde huisdier. Doe de test!

100pmagazine_prinspetfoods_checkdiedrol

Dr. Ollie

Weet jij hoeveel verschillende drolvormen er zijn? En wat is nou eigenlijk de ideale drol? Ervaringsdeskundige Dr. Ollie kan je hier alles over vertellen in de handige en uitgebreide video onderaan dit bericht. Hij is dé specialist in honden- en kattendrollen

Een goede drol begint bij een goede spijsvertering!

Voor de productie van een goede drol heb je een gezonde spijsvertering nodig. Met de juiste voeding kun je veel verschil maken. Ben jij al bekend met de Prins Protection voedingen? Dit zijn 100% natuurlijke voedingen die jouw maatje ondersteunen bij zijn of haar spijsvertering. Niet alleen smakelijk, maar ook nog eens heel goed voor jouw hond of kat!

Prins Petfoods

Prins Petfoods is een Nederlands familiebedrijf. De producten zijn 100% natuurlijk en vrij van geur-, kleur- of smaakstoffen. Bovendien zijn de producten van Prins Petfoods dierproefvrij! Heb je nog vragen of heb je wat advies nodig? Neem dan eens een kijkje op de uitgebreide website van Prins Petfoods. Hier vind je heel veel antwoorden op vragen omtrent je huisdier.

Gratis advies van het Careteam

Wist je dat je bij het CareTeam van Prins gratis advies kan krijgen over voeding, opvoeding en gezondheid van je huisdier? Je kunt ze bellen, mailen, chatten of een whatsapp sturen. Meer info vind je hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prins Petfoods.

Delen