100%NL Magazine Bataviastad
Delen

Christmas shopping: déze stad gaat je versteld doen staan!

Wil jij je onderdompelen in een unieke shopervaring voor een compleet dagje uit in de decembermaand? Dan is déze geweldige shopstad precies wat je zoekt

Batavia Stad Fashion Outlet

Voorwerk is de halve pret – en dat geldt ook voor de feestdagen. Maak een tripje naar Batavia Stad Fashion Outlet om je alvast onder te dompelen in knusse kerstsfeer. Laat je verrassen door het ultieme kerstshoppen in Batavia Stad! Ontdek de mooiste internationale modemerken en lifestylewinkels met een ruime keuze aan stijlvolle collecties. Profiteer van kortingen van 30% tot wel 70%! Batavia Stad Fashion Outlet is alle dagen geopend, met uitzondering van 25 december (eerste kerstdag). En wat extra leuk is: van 1 tot en met 24 december staat er elke dag een verrassing klaar op de adventskalender van Batavia Stad!

Gift Card voor een compleet dagje uit

En wat dacht je van het perfecte cadeau voor de feestdagen? Geef een Batavia Stad Gift Card cadeau! Deze is te besteden in bijna alle 150 winkels in Batavia Stad, en jij bepaalt zelf de waarde. Hiermee geef je niet alleen een cadeau dat zeker in de smaak valt, maar ook een compleet dagje uit tijdens de kerstvakantie.

Kortom, laat je verrassen en geniet van een onvergetelijke kerstshoppingervaring in Batavia Stad Fashion Outlet!

Plan je bezoek

Voor alle details over bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en speciale arrangementen voor een onvergetelijke dag verwijzen we je graag naar de website.

100%NL Magazine Bataviastad

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Batavia Stad

Delen