XXLNutrition banner afvallen
Delen

Demi’s overwinning: “Hoe ik mijn goede voornemens waarmaakte!”

Demi heeft haar goede voornemens in 2023 waargemaakt en zij deelt de doelstellingen en producten die haar hebben geholpen!

10 kilo afgevallen!

“Het is eindelijk zover! Na maanden van toewijding en hard werken, kan ik met trots zeggen dat ik mijn goede voornemens heb waargemaakt. Mijn doel was duidelijk: 10 kilo afvallen en een gezondere levensstijl aannemen. De sleutel tot mijn succes? Producten van XXL Nutrition en het stellen van slimme doelstellingen.”

Goede voornemens aanscherpen

“Ik wilde niet langer vage wensen hebben zoals “ik wil afvallen”, maar een duidelijk doel dat ik kon nastreven. Dus, ik ging aan de slag met de SMART-formule.

  • Specifiek: Mijn eerste stap was het formuleren van een specifiek doel. In plaats van alleen maar te zeggen “ik wil afvallen”, koos ik ervoor om 10 kilo te verliezen. Ik wilde niet alleen een getal, maar ook aangeven waarom ik dit wilde doen: om een gezonder gewicht te bereiken en me fitter te voelen.
  • Meetbaar: Om mijn voortgang meetbaar te maken, stelde ik duidelijke grenzen. Ik wilde 1 kilo per week verliezen, wat betekende dat ik binnen 10 weken mijn doel van 10 kilo kon bereiken. Dit gaf me een concrete mijlpaal om naartoe te werken.
  • Acceptabel: Ik vroeg mezelf af of ik echt bereid was alles te doen wat nodig was. Ik stond stil bij de veranderingen die ik moest maken in mijn dieet, mijn trainingsroutine en mijn dagelijkse gewoonten. Ik accepteerde dat het niet altijd gemakkelijk zou zijn, maar het zou het waard zijn voor mijn gezondheid.
  • Realistisch: Het doel moest haalbaar zijn. Ik dacht na over mijn huidige levensstijl, werk en andere verplichtingen. Het doel van 10 kilo gewichtsverlies was ambitieus maar realistisch, gezien mijn toewijding aan gezonde keuzes.
  • Tijdsgebonden: Om mezelf een deadline te geven, koos ik voor een termijn van 10 weken. Ik maakte een planning voor mijn dieet en trainingen, en stelde kleine doelen om mijn voortgang te volgen.

Ik besloot iedere woensdagochtend een weegmoment in te plannen. Voor mezelf maakte ik een soort “afvalkalender” waarin ik iedere week mijn gewicht moest schrijven en hetgeen wat er was afgevallen. Dit wekte een soort bewijsdrang bij mij, het motiveerde mij enorm om iedere woensdag een tevreden gewicht op te schrijven.”

Producten die mij hebben geholpen

Ontbijt

“Voeger was ik een van die mensen die regelmatig hun ontbijt oversloeg. Tijdgebrek, haast in de ochtend, noem het maar op. Maar sinds ik Delicious Breakfast van XXL Nutrition ontdekte, is mijn ochtendroutine compleet veranderd. Ik voeg hier letterlijk wat warme melk aan toe, shake het in een beker en die beker neem ik gemakkelijk mee in de auto of in het OV naar werk. Hallo voedzaam ontbijt!”

Tussendoortje

“Naast fruit verwen ik mezelf met overheerlijke eiwitrepen. Ik wissel verschillende smaken af: Cookie Dough, Chocolate & Caramel, Peanut Butter Caramel, Blueberry White Choco en nog veel meer! De smaken zijn geweldig en ook nog eens heel voedzaam.”

Eiwitrepen XXL nutrition 100pmagazine

Vermoeidheid tegengaan!

“Vooral in de wintertijd merk ik dat vermoeidheid meer kan opspelen bij mij. Om dit te verminderen gebruik ik verschillende vitamines en mineralen. Natuurlijk heeft iedereen andere behoeftes maar voor mij werkt Magnesium, Vitamine B12 en Vitamine C uitstekend!”

XXLNutrtion 100pmagazine

Mijn reis

“Mijn reis was zeker niet altijd gemakkelijk, maar dankzij de combinatie van mijn SMART-doelstelling, gezonde levensstijl en de producten van XXL Nutrition heb ik mijn doelen bereikt. Ik voel me gezonder, energieker en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Dus, als je overweegt om je eigen goede voornemens waar te maken, onthoud dan: maak je doelen SMART en zoek de juiste ondersteuning om je succes te maximaliseren. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken!”

Dit artikel is geschreven in samenwerking met XXLNutrition

Delen