100%NL Magazine Vobra
Delen

Huisdiereigenaren opgelet: déze effecten heeft een huisdier op jou!

Heb jij een huisdier? Dan ontvang jij zeker onvoorwaardelijke liefde deze Valentijn. Hoe heerlijk is zo’n zachte huisgenoot die je niet veroordeelt? Het niet uitmaakt wat je prestaties zijn op je werk of hoe je eruit ziet? Ze nemen je zoals je bent en jij hoeft er alleen maar te zijn. En zij voor jou. Die onvoorwaardelijkheid is onbetaalbaar toch?

De positieve effecten van een zachte dierenvriend om je heen lijken ontelbaar. CaroCroc honden- en kattenbrokken heeft de fijnste voor je op een rijtje gezet.

Een lik recht in je gezicht wordt misschien niet altijd met evenveel enthousiasme ontvangen, maar het is eigenlijk een liefdevolle kus. Het toont vertrouwdheid en intimiteit. Ze willen je verzorgen. Maar het kan ook dankbaarheid zijn voor iets waarvoor ze afhankelijk zijn van jou. Bijvoorbeeld wanneer het voerbakje tevoorschijn komt of ze naar buiten mogen. Allemaal tekenen van wederzijdse liefde en waardering.

Loopt jouw huisdier regelmatig achter je aan? Dit is een teken van loyaliteit en sociaal gedrag. Word jij vooral gevolgd naar de plek waar de brokjes staan? Dan is dat natuurlijk ook liefde, want liefde gaat door de maag. Slapen ze ook weleens dicht bij je in de buurt? Dit is een teken dat jullie je samen helemaal thuis voelen.

Spelen, spinnen en knuffelen

Spelen, spinnen en knuffelen met je huisdier stimuleert de productie van het knuffelhormoon, ook wel bekend als oxytocine. Dit hormoon heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je huisdier. Het vermindert stress, angst en zelfs een hoge bloeddruk, wat resulteert in een win-winsituatie voor jullie allebei.

Winactie – Eén brok liefde

Omdat liefde door de maag gaat kun je deze Valentijn nog specialer maken voor jouw geliefde viervoeter. Doe mee met de Valentijns actie van CaroCroc en maak kans op een halfjaar gratis honden- of kattenbrokken. Dat is één brok liefde!

Hoe doe je mee? Speur naar het verborgen hartje op www.carocroc.nl. Heb je het hartje gevonden? Klik er dan op en laat je gegevens achter om kans te maken. Meedoen kan tot en met 21 februari. De winnaar wordt donderdag 22 februari 2024 benaderd per e-mail. Succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met CaroCroc honden- en kattenbrokken

Delen