Deze eyecatcher zorgt voor de ultieme sfeer in jouw huis

Deze eyecatcher zorgt voor de ultieme sfeer in jouw huis

Dit gezellige kerstboompje zorgt net voor dat beetje extra sfeer in jouw huis deze donkere dagen. Hoe leuk is het als je deze zelf kunt knutselen?

Versierde huizen

De laatste en gezelligste maand van het jaar is weer begonnen. De huizen en tuinen worden weer versierd, overal waar je komt hoor je kerstmuziek en gezinnen maken het thuis gezellig met elkaar. Naast samen koken, eten en spelletjes spelen, is ook knutselen iets dat veel gezinnen of vriendinnen samen doen. Hoe fijn is het als je je hoofd binnen een paar uur leeg kan maken, door een kerstboom voor in je eigen huis te knutselen?

Kerstboom knutselen

Deleuksteshop.nl heeft dit jaar iets op de markt gebracht waarmee jij je creativiteit z’n gang kan laten gaan. Met een duidelijk stappenplan en veel accessoires op tafel, tover jij binnen no-time een prachtige kerstboom als deze voor in jouw kersthuis. Of je nou handig bent of niet, dit boompje kan iedereen maken. Het handige en fijne aan dit item, is dat je hem makkelijk op kunt bergen en volgend jaar weer opnieuw neer kunt zetten. Een echte investering en voor altijd een eyecatcher in huis.

DIY Pakket

Bij het kopen van dit pakket ontvang je een duidelijk stappenplan en benodigdheden als een frame, vele kerstballen, accessoires, lijm en verlichting. Je kunt kiezen uit twee pakketten en daardoor past de boom bij vrijwel ieder interieur. Wij zien onszelf al uren knutselen om zo’n geweldige, sfeervolle kerstboom te creëren. Jij ook?

Heb jij zin om dit decoratiestuk te maken? Je koopt hem op www.deleuksteshop.nl

De foto’s van het pakket en van één van de kerstbomen zie je hieronder. Ook vind je hier de tutorial van hoe je de kerstboom in elkaar zet.

 

Bron en Beeld: In samenwerking met Deleuksteshop.nl