100pmagazine_kadaza
Zie ook:
Delen

Déze handige pagina geeft jou een vliegende start op het web!

Een makkelijke en vliegende start op het web? Het kán met Kadaza! Deze handige (gratis!) startpagina geeft je superveel overzicht en gemak op het internet.

Er zijn miljoenen websites en elke dag komen er nieuwe sites en apps bij. Zie jij ook vaak door de bomen het bos niet meer? Maak dan kennis met de super handige (gratis!) startpagina www.kadaza.nl.

Een makkelijke en vliegende start

Een startpagina is de website die je als eerste opent als je je browser opstart. Je kunt zelf bepalen wat je startpagina is. Via logo’s in een kleurige blokkendoos geeft de visuele startpagina van Kadaza je direct toegang tot de populairste websites in Nederland. Deze zijn handig gesorteerd per onderwerp, zoals voor nieuws, sport en winkelen. Je stelt Kadaza in als startpagina voor een makkelijke en vliegende start op het web.

Aanpassen aan jouw voorkeuren

Weet je wat zo handig is? Kadaza is volledig aan te passen aan jouw eigen voorkeuren. De site bestaat uit blokjes met logo’s, die eenvoudig aangepast kunnen worden. Ook kun je de blokjes slepen naar een andere positie. Zo maak je eenvoudig een persoonlijke startpagina met een visueel overzicht van al jouw favoriete websites.

Daarnaast bezit Kadaza een schat aan mooie achtergrondafbeeldingen om de homepage nog persoonlijker te maken. Regelmatig worden er nieuwe en mooie afbeeldingen toegevoegd waaruit je kunt kiezen. Er is een uitgebreide galerij met thema’s, zoals natuur, steden en dieren.

Over Kadaza

Uit onderzoek kwam naar voren dat van alle websites op het internet slechts een fractie intensief wordt gebruikt. Daarmee was het idee voor Kadaza geboren: een overzicht van uitsluitend de meest gebruikte websites, duidelijk en simpel ingedeeld per onderwerp. De eerste versie van Kadaza werd in 2008 geïntroduceerd. Inmiddels is Kadaza uitgegroeid tot een uitgebreide en populaire startpagina op het web. Op vrijwel elk onderwerp zijn de beste websites zorgvuldig geselecteerd door een kieskeurige redactie. De site is bovenal overzichtelijk, ontspannend voor de ogen én gebruiksvriendelijk!

Wil jij ook meer overzicht en gemak op het internet? Ga naar kadaza.nl of download de mobiele app in de Google Play Store.

Op kadaza.nl/instellen staan stap-voor-stap instructies voor het wijzigen van de startpagina in alle bekende browsers, zoals Chrome, Edge en Safari.

100pmagazine_kadaza

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kadaza.nl

Delen