100%NL Magazine Sloddervos
Delen

OEPS: Déze sterrenbeelden zijn het meest slordig!

Is jouw kamer of woning altijd een rommeltje en ben je vaak van alles kwijt? Hele grote kans dat jij één van deze sterrenbeelden bent... Want deze sterrenbeelden zijn de grootste sloddervossen!

Stier

Stieren houden van het leven! Feestje hier, borreltje daar, de Stier is altijd van de partij. En juist omdat de Stier zo van het leven houdt en alleen aandacht besteedt aan dat wat hem of haar écht blij maakt schiet het opruimen en afstoffen daar bij in. Grote kans dus dat de woning van de Stier een rommeltje is. Maar wel een hele gezellige rommel, dat dan weer wel!

Kreeft

Kreeften zijn hele liefdevolle mensen en zullen hun partners en familie met heel veel respect behandelen. Liefde en geborgenheid staan op nummer 1, in tegenstelling tot een opgeruimd huis. Kreeften zijn namelijk ook heel erg nuchter en hechten weinig waarde aan Rust, Reinheid en Regelmaat. Een goed georganiseerde rommel is toch ook een thuis? 😉

Weegschaal

Sorry Weegschalen, maar jullie zijn met stip de allergrootste sloddervossen van alle sterrenbeelden! Maar jullie kunnen er zelf echt niets aan doen, blame it on je creativiteit! Weegschalen zijn zulke creatieve geesten dat zij zonder dat ze het door hebben overal een rommeltje van maken. Maar wat dan wél weer een gave is: ze vinden hun verloren spullen in iedere puinhoop gemakkelijk weer terug!

Beeld: iStock

Delen