Deze supermarkt maakt jouw uitgaves voor de feestdagen een stuk voordeliger!
Delen

Deze supermarkt maakt jouw uitgaves voor de feestdagen een stuk voordeliger!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat we weer moeten gaan brainstormen over cadeau ideeën. Met deze tip besparen wij jou niet alleen heel veel tijd, maar ook nog eens heel veel geld!

Kadobonnen bij PLUS

PLUS heeft de 400e winkel geopend en dat moet gevierd worden! Daarom kun je nu bij PLUS sparen voor Kadokorting. De kadobonnen kan jij inzetten bij één of meerdere van de deelnemende winkels naar keuze en zo vul jij binnen no-time de lege plekjes onder de kerstboom.

Winkels

De kadobonnen zijn in te zetten bij meer dan 20 winkels! Voor ieder wat wils dus. Of je nou al een tijdje die mooi oorbellen van Lucardi op het oog hebt, of die trui in de etalage bij de C&A jou wel heel erg aansprak; het is allemaal geen probleem. Maar ook bij winkels als Top1Toys en Parfumswinkel zijn de bonnen in te zetten. Benieuwd naar welke winkels nog meer meedoen aan de actie? Check dan snel www.plus.nl/kadokorting.

Hoe werkt het?

Bij elke €10,- die jij besteedt aan boodschappen bij PLUS ontvang je een voucher* ter waarde van €5,-. Met PLUS Kadokorting app kan je de voucher inscannen en toevoegen aan je shoptegoedsaldo. Kies vervolgens voor je favoriete deelnemende winkel en koop daar je digitale kadobon. Wanneer je je shoptegoedsaldo verzilverd, krijg je tot wel 30% EXTRA shoptegoed om te besteden. Zo kan jij extra veel cadeautjes weggeven tijdens de feestdagen. voor in de schoen, onder de kerstboom, of (stiekem) gewoon voor jezelf. Het extra shoptegoed kan je innen tot 31 mei 2024. Daarna kan je het shoptegoed tot 6 maanden na verzilvering uitgeven. Voor alle informatie kijk je hier.

*Let op: deze actie loopt tot en met 2 december 2023.

Delen