100%NL Magazine deleuksteshop
Zie ook:
Delen

Déze tuinaccessoires zijn onmisbaar tijdens de zomer!

Wil jij je tuin een zomerse en sfeervolle upgrade geven? Dat kan! De lantaarn en Jungle Fever tuinaccessoires vormen samen een prachtig geheel.

Gusta Led Lantaarn

Deze prachtige Gusta Led lantaarn is geschikt voor binnen én buiten. Door het natuurlijke rotan materiaal is de lantaarn weerbestendig. De lantaarn werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Met een afmeting van 32cm x 28cm is het geschikt voor kleine en grote tafels. De naturel look, past perfect bij ieder kleurthema!

Je shopt hem hier met korting!

Jungle Fever tuinkussen

Sier je tuin set met dit hippe tuinkussen! Samen met het Jungle Fever plaid vormt het een mooi geheel. Het tuinkussen is gemaakt van polyester en is waterproof. Lekker achterover gezakt genieten, tijdens een mooie zonsondergang.

Je shopt hem hier!

Jungle Fever plaid

Ken je zo’n avond? De zon die de lucht schildert in de meest mooie kleuren, terwijl zij plaats maakt voor de sterren. Een wijntje op tafel. En dan stilletjes verdwijnen onder een warm plaid met je neus in een spannend boek, terwijl een zacht briesje je wang streelt. Een perfecte zomeravond!

Dit stevige, groene plaid is gemaakt van gerecycled katoen. Dit plaid is met zijn afmeting van 125x150cm, uitermate geschikt voor zo’n heerlijke avond. Je shopt hem hier voor een zacht prijsje!

Jungle Fever Hangmat stoel

Deze stijlvolle hangmatstoel is een mooie hangstoel voor in je tuin of op het terras. Door het natuurlijke design is het een blikvanger in iedere omgeving. De hangmat is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester, en heeft koorden aan beide kanten voor een optimaal zitcomfort. Lekker even een momentje voor jezelf, terwijl je je ogen sluit en droomt over verre reizen met je voetjes in het zand.

Je shopt hem hier!

Delen