moeder en sterrenbeeld
Delen

Dít zegt je sterrenbeeld over wat voor moeder je bent of gaat worden!

Een moederrol is voor iedereen anders. Maar wist je dat je sterrenbeeld veel kan onthullen over het soort moeder dat je bent?

Ram

Als Ram-moeder ben je vol energie en enthousiasme. Je bent altijd in voor avontuur en stimuleert je kinderen om de wereld te verkennen. inderen van een Ram-moeder hoeven niet bang te zijn dat dingen niet mogen of niet zo horen. De Ram vindt het belangrijk dat haar kinderen hun eigen pad bewandelen, net zoals ze dat zelf graag doet.

Stier

Je hecht veel waarde aan comfort en stabiliteit, en je zorgt ervoor dat je kinderen zich veilig en geborgen voelen. Stieren vinden het prettig om vandaag te weten hoe morgen eruitziet. Zo kan een Stier-moeder een vast weekmenu aanhouden: maandag visdag en woensdag pannenkoeken.

Tweelingen

Als moeder zijn jouw sterkste punten dat je creatief en jong van geest bent, maar je bent ook open minded ingesteld. Je bent een meester in het bedenken van leuke activiteiten en het vertellen van verhalen die de fantasie van je kinderen prikkelen.

Kreeft

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Kreeft-moeders zijn buitengewoon zorgzaam, beschermend en intuïtief. Je staat altijd klaar om je kinderen te troosten. Je thuis is een belangrijke plek voor je: hier kan je je terugtrekken en weer opladen. Soms kan je overmand worden door angst of zorgen, maar dit duurt gelukkig meestal niet lang.

Leeuw

Een Leeuw zal als moeder speels en creatief zijn. Als Leeuw-moeder straal je zelfvertrouwen, moed en trots uit. Je bent een inspirerend rolmodel voor je kinderen en je moedigt hen aan om zelfverzekerd en vastberaden te zijn. Een Leeuw wil dat haar kinderen het beste van het beste krijgen. Ze is gul en koopt de duurste cadeaus, het mooiste speelgoed en veel merkkleding.

Maagd

Maagd-moeders zijn een groot voorstander van rust, reinheid en regelmaat en hechten veel belang aan orde en netheid. Ook ben je slim en zul je je gezonde levensstijl ook op je kinderen overbrengen.

Weegschaal

De Weegschaal-moeder is conflictvermijdend en zal niet snel haar stem verheffen. Bemiddelen kan ze als de beste. Je hecht veel waarde aan samenwerking en samen zijn, en je creëert een sfeer van liefde en verbondenheid in je huis.

Schorpioen

Je vindt eerlijkheid belangrijk en hebt een scherp gevoel voor humor. Naar je kinderen toe ben je het liefst zo eerlijk mogelijk. Je houdt er niet van om dingen achter te houden en draait niet graag om dingen heen. Je bent een ware kracht in het leven van je kinderen en je geeft hen de moed om zichzelf te zijn.

Boogschutter

Boogschutter-moeders zijn in veel dingen geïnteresseerd en vinden het leuk om nieuwe dingen te leren. Ze reizen graag en zoeken telkens naar een nieuwe uitdaging of een nieuw project. Ook moedigen zij hun kinderen aan om de wereld te verkennen, nieuwe ervaringen op te doen en hun horizon te verbreden.

Steenbok

Steenbok-moeders zijn verantwoordelijk, ambitieus en vastberaden. Ze leggen de lat hoog voor zichzelf en hun kinderen, en moedigen hen aan om hun doelen na te streven met discipline en doorzettingsvermogen. Gelukkig hebben ze ook een speelse kant, die eigenwijs is en graag lacht.

Waterman

Waterman-moeders zijn origineel, vrijdenkend en onafhankelijk. Ze zijn perfecte speelmaatjes voor hun kinderen. Je kunt de leukste ideeën verzinnen en vindt het geen probleem om gek te doen. In huis staan vaak de nieuwste gadgets, zeker waar het computers betreft. Vaak weet ze nog beter dan de kinderen hoe ze werken.

Vissen

Als er iemand is die zich kan inleven in de kinderen, is zij het wel. Ze begrijpt hen, leeft met ze mee en doet er alles aan om het hen naar de zin te maken. Ze voelen de emoties van hun kinderen diep aan en bieden onvoorwaardelijke steun en begrip. Hun huis is een veilige haven vol met liefde en mededogen.

Bron: Grazia, Libelle, Kekmama. Beeld: ISTOCK

Delen