100%NL Magazine Womancave
Zie ook:
Delen

Drie tips voor een échte woman-cave!

Natuurlijk kennen we allemaal de zogeheten man-cave. Een plek waar mannen in huis helemaal tot zichzelf kunnen komen, ongestoord voetbal kunnen kijken of urenlang kunnen gamen. Maar hoe zit het dan met ons vrouwen? Verdienen wij ook niet een eigen stekkie om échte vrouwendingen te kunnen doen? Lees snel verder voor een échte woman-cave!

Tip #1: Blijf niet hangen op die bank!

Bijna alle vrouwen houden van een sfeervolle, fantasierijke omgeving. Heerlijk wegdromen op de bank met een goed boek of zwijmelen bij een dromerige romantische komedie met een kop thee. Toch krijgen wij op de bank vaak te horen dat er plaats gemaakt moet worden, omdat er een spannende voetbalwedstrijd op de planning staat. Daarom is het hoog tijd voor een eigen plekje voor jou als vrouw! Maak een hoekje vrij bij het raam en zet er een grote comfortabele stoel voor. Denk bijvoorbeeld aan een hangende ei-stoel of misschien zelfs een hangmat. Zorg voor een klein tafeltje waar je je kop thee op kwijt kan en maak ruimte voor een paar boeken of magazines.

Tip #2: Woman-cave: Maak je klaar voor een feestje…

Ondanks dat wij vrouwen het heerlijk vinden om een middag te ontspannen, kunnen we ook niet zonder onze wekelijkse – of maandelijkse – feestjes waarbij we met een drankje in onze hand even los kunnen gaan. Natuurlijk altijd onder het genot van wat goede muziek. Zo’n feestje kost natuurlijk wel wat tijd, en ruimte om je klaar te maken. Maar waar? Al je spullen liggen nog verspreid en je kunt niks meer vinden. Laten we daar eindelijk verandering in brengen! Met een handige kaptafel in je slaap- of badkamer kun je een hoop make-up kwijt in die laatjes of kastjes. Elke make up tafel gaat natuurlijk gepaard met een goede spiegel. Wanneer je minder ruimte hebt, neem dan een ronde spiegel. Ronde vormen geven een ruimtelijke uitstraling aan jouw woman-cave. Heb jij meer baat bij een grote staande spiegel? Staat natuurlijk heel mooi in je slaapkamer maar handig is het niet. Maak daarom gebruik van een lange plakspiegel aan de muur. Zo kun je ook precies zelf de hoogte instellen en ben je flexibel met waar je de spiegel plaatst.

Tip #3: Dream big!

Make-up? Check! Haar? Check! Nu de outfit nog! Wij vrouwen zijn natuurlijk met de kleine dingen al tevreden en stellen geen hoge eisen… maar een inloopkast, dat is natuurlijk dé droom van iedere vrouw. Zie je het niet zitten om een hele kamer af te staan aan kleding en schoenen, dan zijn er altijd nog andere ruimtebesparende oplossingen. Denk hierbij aan een (ingebouwde) schuifdeurkast. Deze valt weg in je muur zodat je de ruimte behoudt. Heb je een schuin plafond of een lastige hoek? Laat dan een kledingkast op maat maken!

ALLSAFE Mini Opslag

Moet je ruimte maken voor deze woman-cave en heb je geen plek in je eigen huis om deze spullen op te slaan? Maak dan gebruik van een externe opslag bij ALLSAFE! Bij ALLSAFE Mini Opslag huur je al je eigen ruimte vanaf 1m3. Kijk op https://www.allsafe.nl/ruimerleven/ voor onze speciale actie: tot 3 maanden gratis opslag + gratis transport + SAVOR geurstokjes cadeau! En die geurstokjes ruiken lekker in je woman-cave!

100%NL Magazine AllSafe

Dit artikel is geschreven in samenwerking met AllSafe

Delen