100%NL Magazine NBCUniversal Fantasievriendjes
Zie ook:
Delen

LEUK: Deze film móéten je kinderen gezien hebben

Ben je klaar voor een magisch avontuur vol verbeelding en vriendschap? Dan hebben we goed nieuws voor jou! FANTASIEVRIENDJES, de nieuwste film van schrijver en regisseur John Krasinski, is nu te zien in de bioscoop. Deze hartverwarmende film neemt je mee op een betoverende reis waarin een jong meisje ontdekt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal ze met deze superkrachten gaan doen?

Fantasievriendjes

Deze film móéten je kinderen gezien hebben! In FANTASIEVRIENDJES volgen we het verhaal van dit meisje, die met haar bijzondere gave probeert de vergeten fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen. De film belooft jong en oud te betoveren met zijn ontroerende verhaal.

De Nederlandse versie

Een indrukwekkende cast brengt dit magische verhaal tot leven. In de Nederlandse versie zijn de stemmen te horen van onder andere Jada Coppens (Bea), Gijs Naber (Calvin), Elise Schaap (Blossom), Jeroen Spitzenberger (Blue) en Emmanuel Ohene Boafo (Lewis). Deze getalenteerde acteurs weten met hun stemwerk de fantasierijke wezens en personages op een meesterlijke manier te vertolken.

De originele versie

Ook de originele Engelstalige versie, IF (IMAGINARY FRIENDS), is een aanrader. Met sterren zoals Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw in de hoofdrollen, en met stemmen van beroemde acteurs zoals Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell, brengt deze versie dezelfde magie en betovering naar het scherm.

Trailer

Bekijk de trailer van de film hier!

In de bioscoop

FANTASIEVRIENDJES draait nu exclusief in de bioscoop, zowel in de originele Engelse versie als in de Nederlands gesproken versie. Of je nu kiest voor de Nederlandse magie of de originele Engelse charme, één ding is zeker: je wordt meegenomen op een onvergetelijke reis vol fantasie, vriendschap en avontuur.
Mis deze kans niet om samen met je gezin of vrienden te genieten van een film die ons eraan herinnert hoe belangrijk onze fantasievriendjes zijn. Koop je tickets nu en beleef het magische avontuur van FANTASIEVRIENDJES op het grote scherm!

100%NL Magazine NBC Universal

Dit artikel is geschreven in samenwerking met NBCUniversal

Delen