100%NL Magazine La Souris fatbike
Delen

Schaf jij binnenkort een fatbike aan? Zó maak jij de juiste keuze!

Je ziet ze overal rijden en het is dé trend van dit moment: de fatbike. Ben jij van plan om binnenkort een fatbike aan te schaffen? Lees dan eerst goed dit artikel door!

Fatbike

Hey avonturier! Heb jij al kennisgemaakt met de coolste trend op twee wielen? We hebben het over de fatbike, met z’n gigantische banden kan je die niet missen!

Deze stoere fiets is perfect voor die zandduinen, besneeuwde paden of dat modderige bospaadje. En guess what? Die brede banden zijn niet alleen voor de show. Ze geven je extra grip en een comfy ritje, waar je ook heen gaat. Dus of je nu een relaxte cruiser bent of een echte daredevil, met een fatbike voeg je een flinke dosis fun toe aan je fietsavonturen.

La Souris

Ben jij op zoek naar een fatbike maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij La Souris ben je aan het juiste adres! La Souris heeft het grootste assortiment Fatbikes van Nederland. Ook scoor je bij La Souris altijd de beste deal voor een scooter. Spot je ergens anders exact dezelfde scooter voor een zachter prijsje? Dan kan je diezelfde scooter bij La Souris voor dat zachtere prijsje aanschaffen.

Zorg wel even dat die goedkopere scooter aan een paar puntjes voldoet:

  • Hij is splinternieuw, dus geen tweedehandsje.
  • Hij komt van een betrouwbare Nederlandse verkoper.
  • Het moet exact dezelfde scooter zijn: zelfde kleur, accessoires, onderdelen, bouwjaar, kentekenplaat, snelheid en emissienorm.
  • Het gaat niet om een tijdelijke actieprijs. Maar hé, bij speciale aanbiedingen mag je altijd een poging wagen om te onderhandelen bij La Souris!

Keuzehulp

Ben jij op zoek naar een fatbike maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij La Souris ben je aan het juiste adres! Met het grootste aanbod Fatbikes van Nederland zul je altijd een model vinden die bij jou past. Kom je er niet uit kun je altijd de keuzehulp gebruiken. Al ruim 3.100 mensen gingen je voor deze maand! 😉

Aan de hand van een paar keuzes zorgt de keuzehulp ervoor dat jij de juiste fatbike kiest. Heel veel succes en veel rijplezier gewenst!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met La Souris

Delen