100%NL Magazine Prins Petfoods
Zie ook:
Delen

Dit is de meest voorkomende fout van puppy- en kitten eigenaren

De komst van een pup of kitten in je huishouden is een spannende gebeurtenis. Je hebt er misschien lang over nagedacht of je hebt weken moeten wachten om de pup of kitten te verwelkomen, maar dan is eindelijk daar het moment. En dan is dit de meest voorkomende fout.

Meest voorkomende fout

Honden of katten eigenaren zullen het herkenen. De komst van een puppy of kitten heeft best wel wat impact op het gezinsleven. Het is daarom handig om een aantal zaken al van tevoren te weten en daar ligt direct al de meest voorkomende fout van kersverse puppy- of kitten eigenaren: ze zijn vaak niet goed voorbereid.

Wat moet je weten?

Het is handig om je van tevoren te verdiepen in de opvoeding van je pup of kitten. Hoe kun je hem of haar goed kunt laten wennen? Hoe pak je het socialiseren aan en hoe maak je je pup of kitten zindelijk? Hoe zit het met ontwormen? Wat is de beste voeding? Met welke ontwikkelingsfases moet je rekening houden? Heb je (nog) geen antwoorden op deze vragen? Geen probleem, er is hulp!

De puppy- en kitten-hulplijn

De komst van een puppy of kitten brengt heel veel vreugde met zich mee. We smelten massaal als zo’n klein, lief beestje ons aankijkt en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Maar een puppy of kitten zorgt niet alleen voor heel veel liefde, er komen ook een hoop vragen bij kijken. Want wat voor eten mag je je huisdier eigenlijk allemaal geven? Hoe maak je ze zindelijk? Geen paniek! Met de puppy- en kitten-hulplijn heb je altijd hulp bij de hand.

Hoe werkt het?

  • Stel je puppy- of kittenvraag via de website of bel/WhatsApp ons op +31 (0)318 – 524 245, je kunt de puppy- en kittenhulplijn altijd bereiken op werkdagen van tussen 08.30 en 21.00 uur.
  • De puppy en kitten experts helpen je snel en kijken samen met jou naar een passende oplossing.
  • Adem in, adem uit: vergeet ondertussen vooral niet te genieten van je pup of kitten!

Prins Petfoods

De puppy- en kitten-hulplijn is onderdeel van Prins Petfoods. Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke voedingen voor honden en katten. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Kijk snel op www.prinspetfoods.nl om te zien welke maaltijd het beste bij jouw dier past!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prins Petfoods

Delen