100%NL Magazine Keuken Kampioen
Delen

Met deze lifehacks krijg jij die georganiseerde keuken waar je van droomt!

De keuken is de plek in huis die je het liefst zo praktisch en zo georganiseerd mogelijk wil inrichten. Je bent namelijk elke dag wel in de keuken te vinden en dus is het heel handig om de lades en kasten op orde te hebben. Kan jouw keuken wel iets georganiseerder of kun je nog wel een paar tips gebruiken? Lees dan verder!

Opbergboxen

Maak gebruik van opbergboxen en organizers in je lades en kasten. En dan bij voorkeur een variant die makkelijk schoon te maken is. Het staat niet alleen heel netjes, het is ook erg praktisch. Gebruik ze om snacks, kruiden, blikken, potten of andere dingen in op te bergen.

Planken

Je kunt nooit genoeg opbergruimte in de keuken hebben! Vooral als je een kleine keuken hebt of gewoonweg heel veel spullen. Heb je een lege muurruimte? Dan is dat een perfecte plek om een plank op te hangen. Gebruik de plank om dingen op te plaatsen die je dagelijks gebruikt zoals kruiden of voorraadpotten.

Voorraadpotten

Nu we het toch over voorraadpotten hebben. Bewaar je pasta, noten, havermout, rijst en andere voeding in dezelfde glazen voorraadpotten. Zo zie je gelijk wat je nodig hebt en erger je je niet aan al die verschillende verpakkingen.

100%NL Magazine opbergpotten

Ruim werkblad op

Een opgeruimd werkblad in de keuken is een opgeruimde geest. Het zorgt niet alleen voor meer ruimte om te koken, maar het is makkelijker schoonmaken en het staat veel netter. Leg kookboeken weg, houd het bij 1 of 2 planten en zet keukenapparatuur die je niet vaak gebruikt gewoon in de kast.

Of is het tijd voor een nieuwe keuken?

Heeft het naar jouw mening geen zin om je keuken opnieuw te organiseren en ben je eigenlijk toe aan een nieuwe keuken? Dan kun je deze zomer nog terecht bij Keuken Kampioen. Zij vieren namelijk de zomer heerlijk in eigen land en hebben hele fijne Zomerse Traktaties! Bij aankoop van een keuken krijg je nu een wijnklimaatkast cadeau t.w.v. € 1399. Je maakt gemakkelijk een afspraak voor een adviesgesprek of je kunt inspiratie opdoen in een van de vele showrooms.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen.

Delen