100pmagazine_prinspetfoods
Delen

GESLOTEN: Gezocht De schattigste pup en kitten van Nederland!

Denk jij de aller-aller-állerschattigste puppy of kitten in huis te hebben en is jouw maatje niet ouder dan 1 jaar? Doe dan mee aan de leukste verkiezing van het jaar en maak kans op hele gave prijzen!

Prins Petfoods en 100% NL Magazine zijn samen op zoek naar de schattigste pup en kitten van Nederland! Denk jij dat jouw Binkie een echte kansmaker is? En is jouw kleine vriendje niet ouder dan 1 jaar? Stuur dan nu jouw leukste, liefste of schattigste foto in en maak kans op fantastische prijzen! Meedoen kan hier.

Een jaar lang voeding én jouw maatje als fotomodel!

Heb jij de schattigste pup of kitten van Nederland? Dan maak je kans op gave prijzen!

  • De schattigste pup- en kitten winnen een jaar gratis voeding mét deskundig advies van de voedingsexperts van Prins Petfoods.
  • de schattigste pup- en kitten ontvangen een prachtige fotoshoot die geplaatst wordt in 100%NL Magazine. Jouw pup of kitten als echt fotomodel! Wie wil dat nou niet?

Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op 1 van de 200 supertoffe opgroeiboxen van Prins ter waarde van €19,95! Waar wacht je nog op?

100pmagazine_opgroeibox

Een vliegende start

Twijfel je over welke voeding het beste voor je pup of kitten is? Het CareTeam van Prins Petfoods kijkt graag met je mee naar een passende voeding. Het CareTeam helpt je niet alleen bij vragen over voeding, maar ook over de aanschaf, opvoeding of verzorging! Zo hebben jij en je vriendje gegarandeerd een vliegende start samen.

Speciaal voor jouw hond of kat

Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke voedingen voor honden en katten. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Kijk snel op www.prinspetfoods.nl om te zien welke maaltijd het beste bij jouw dier past!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prins Petfoods.

Delen