100%NL Magazine Kruik
Delen

Deze GIGA kruik wil je hebben deze winter!

Heb jij ook geen idee hoe je die koude winter gaat doorkomen? Als jij na een lange koude dag thuiskomt wil je natuurlijk het liefste lekker snel opwarmen en zo snel mogelijk onder een dekentje kruipen. Tot je grote verdriet duurt het alleen een hele tijd voordat je het écht lekker warm hebt. Maar daar hebben wij nu een paar trucjes op gevonden!

Laagjes laagjes laagjes

Het is belangrijk dat je met dit koude weer veel laagjes draagt. Mocht je het dan te warm krijgen, kun je altijd een laagje uittrekken.

Beweeg!

Bewegen is ook heel belangrijk! Als je meer beweegt, bevordert dat de bloed doorstroming en dat zorgt er weer voor dat je het warmer krijgt. Af en toe even de hond uitlaten kan dus geen kwaad! Maar doe wel een sjaal om. 😉

Houd je voetjes warm

Als je voeten koud zijn, is je hele lichaam koud. Zorg er dus voor dat je voetjes het altijd lekker warm hebben door dikke sokken aan te doen of slofjes.

En als dat allemaal niet werkt, hebben we deze gi-gan-tische kruik voor je gevonden! Naast dat je de kruik in z’n geheel in je armen kunt sluiten is hij ook nog eens superleuk! Je kunt namelijk kiezen voor een zebra, eenhoorn of een dinosaurus variant. Leuk voor de kids, maar stiekem ook gewoon voor jou. 😉 Deze leuke kruiken kun je hier bestellen voor maar 40 pond (ongeveer € 45). Ook leuk als cadeautje voor de feestdagen!

Bron: potwells | Beeld: potwells, iStock

Delen