Zó gezond zijn jouw handdoeken dus eigenlijk!
Delen

Zó gezond zijn jouw handdoeken dus eigenlijk!

Heb jij je altijd al eens afgevraagd hoe ‘gezond’ de handdoeken nu eigenlijk zijn die je gebruikt? Zijn ze wel goed voor je huid? Zitten er geen chemicaliën in verwerkt? Is de productie niet slecht voor het milieu? Met de handdoeken van Vossen ben je in ieder geval verzekerd van gezonde handdoeken!

Alle handdoeken van Vossen worden namelijk in Oostenrijk geproduceerd, waardoor er minder brandstof nodig is om de producten van A naar B te brengen. Dit is veel beter voor het milieu! De meeste handdoeken die te koop zijn in Nederland worden namelijk geproduceerd buiten Europa en dat zorgt voor een véél groter brandstofgebruik. Bovendien is alle energie die nodig is voor productie afkomstig uit zon, wind en water.

Gevoelige huid? Daar hoef je je bij de producten van Vossen geen zorgen om te maken. Alle handdoeken zijn namelijk 100% Vegan en zijn vrijwel allemaal geweven met bio-katoen. Ook worden ze allemaal dermatologisch getest en zijn ze gegarandeerd huidvriendelijk.

Genoeg reden om deze ultrazachte, milieuvriendelijke én huidvriendelijke handdoeken aan te schaffen. Dan heb je gegarandeerd ‘gezonde’ handdoeken! Benieuwd waar de handdoeken te koop zijn? De bed- en badtextiel producten van Bonna Benelux, waaronder het merk Vossen, zijn te koop in winkels verspreid door heel Nederland! Via 085- 7440890 of [email protected] kun je dealers opvragen bij jou in de buurt. Dat wordt shoppen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bonna Benelux.

Delen