Hartverwarmende verhalen, winterse recepten en elke dag een cadeautje speciaal voor jou!
Delen

Hartverwarmende verhalen, winterse recepten en elke dag een cadeautje speciaal voor jou!

Het AD pakt deze donkere dagen uit met hartverwarmende verhalen, winterse recepten en feestelijke tips. En trakteert jou op de AD Buitenkansjes!

Niet alleen abonnees, alle bezoekers van de AD site of AD app kunnen meedoen aan de Buitenkansjes actie. Je ontvangt iedere dag een gratis cadeau waarmee de feestdagen extra bijzonder worden. Zoals gratis receptenboekjes, gebundelde columns van Angela de Jong, Saskia Noort en Özcan ‘Eus’ Akyol, een digitaal tijdschrift naar keuze en… kans op een Samsung QLED TV!

Om het nog makkelijker voor jezelf te maken, schrijf je je in voor de dagelijkse mail en krijg je elke ochtend een update over de prijs van de dag. In de laatste week van Kerst tot Oud en Nieuw kun je ook meedoen met leuke quizzen en maak je kans op fantastische prijzen zoals een KitchenAid, gourmetstel of een Samsung QLED TV.

Gun jij jezelf dit hartverwarmende cadeautje? Schrijf je dan nu in voor de acties van het AD. Ontvang elke dag een ander cadeau en bovendien maak je kans op leuke prijzen. Fijne feestdagen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met AD.

Delen