100%NL Magazine sporten
Delen

Hekel aan sporten? Zo beweeg je toch voldoende per dag!

Veel mensen hebben weer een hoop goede voornemens en daaronder valt natuurlijk ook vaker sporten! Heb jij alleen een hekel aan de sportschool en kom je liever op een andere manier aan je beweging? Dan hebben wij een paar goede tips, waardoor je toch meer beweegt op een dag!

Pak wat vaker de fiets

Pak jij vaker de auto dan de fiets? Kies dan toch wat vaker de fiets! Als het zonnetje schijnt is het namelijk heerlijk om even te fietsen naar je bestemming en je krijgt ook veel meer beweging.

Neem de trap

Neem op alle mogelijke momenten de trap, ook al moet je naar een hoge verdieping. Neem de tijd en loop op je eigen tempo. Je zult zien dat het trappen lopen heel snel went!

Laat de hond uit

Laat wat vaker de hond uit! Niet alleen de hond is hier blij mee, ook jij wordt gelukkig van een ommetje in de frisse buitenlucht. Mits het niet regent natuurlijk. 😉 Heb je geen hond? Laat dan die schattige hond van je buren uit! Doe je gelijk ook een goede daad.

Opruimen

Ruim wat vaker op! Je verbrandt namelijk enorm veel calorieën als je aan het opruimen bent. Én je huis is lekker spik en span waardoor je ook rust hebt in je hoofd. Win win!

Train je billen voor de TV

Tijdens het televisie kijken ’s avonds op de bank kun je ook spieren kweken! Span je billen steeds 5 seconden aan gedurende 5 minuten en laat ze dan weer los. Je kunt het natuurlijk ook iets langer volhouden! Doe je dit elke avond? Dan heb je straks hele mooie billen zonder dat je naar de sportschool bent geweest!

Bron: Beautify | Beeld: iStock

Delen