Het mooiste geluid thuis zonder technisch gedoe: met déze gadget kan het!
Zie ook:
Delen

Het mooiste geluid thuis zonder technisch gedoe: met déze gadget kan het!

Het is eindelijk zover, die langverwachte film is eindelijk thuis ook beschikbaar. Je wilt dan natuurlijk net zo'n geweldige geluid-ervaring in de bioscoop, maar zonder al teveel technisch gedoe. Er bestaat een gadget die je het mooiste geluid thuis geeft zonder er al te veel voor hoeven te doen. Lees snel verder!

Het allerbeste en mooiste geluid

De techniek blijft zich razendsnel ontwikkelen en we worden zelf steeds verwender op het gebied van beeld en geluid. Overal waar we zijn streamen we. Thuis, in de sportschool, in bed of onderweg. Goed geluid is nog nooit zo belangrijk geweest.

Sonos Ray

En als we denken aan goed geluid denken we natuurlijk aan Sonos. Zoals we gewend zijn geven alle Sonos-producten ons wat we willen: geweldig geluid. Vol trots presenteert Sonos de nieuwste soundbar: Sonos Ray. Een compacte standalone soundbar met een indrukwekkend geluid voor zijn formaat. En omdat Sonos Ray de meest betaalbare soundbar ooit is die Sonos op de markt brengt, zijn het geweldige geluid en alle voordelen van een Sonos-systeem bereikbaarder dan ooit.

Met de komst van Sonos Ray legt Sonos de lat voor thuisentertainment nóg een stukje hoger. Door de speciaal ontworpen golfgeleiders zorgt de Sonos Ray voor een kamervullend geluid. Een nieuw door Sonos ontworpen bass reflex-systeem produceert diepe en lage tonen met perfect gewogen bass, terwijl de op maat gemaakte akoestiek de midden en hoge tonen nauwkeurig in harmonie brengt.

Door het compacte ontwerp past de Sonos Ray gemakkelijk in iedere ruimte, tv-meubel of kast. Het is een echte eye-catcher in je woning!

Wat de Sonos Ray nog meer zo leuk maakt? De prijs! Sonos Ray is vanaf nu te verkrijgen voor €299. Je shopt hem hier!

100%NL magazine Sonos

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sonos

Delen